Ce îşi doresc bărbaţii de la femei atunci când fac sex? Află ce îi satisface cu adevărat

sex.jpg

doresc bărbaţii de la femei atunci când fac sex
Iubitul tău, la fel ca oricare alt bărbat, îşi doreşte să experimenteze şi amorul în alte locuri decât clasicul dormitor
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Sexul în acelaşi dormitor, în acelaşi pat, în acelaşi decor, cu aceeaşi femeie poate deveni plictisitor pentru un bărbat la un moment dat. De aceea, este bine să încerci din când în când să schimbi ceva în relaţia voastră intimă, să vii cu idei năstruşnice, să fii mai spontană.

Chiar dacă nu îţi spune în faţă, să ştii că iubitul tău, la fel ca oricare alt reprezentant al sexului puternic, îşi doreşte să experimenteze şi amorul în alte locuri decât clasicul dormitor. Aşadar, scoate mai des sexul din dormitor şi mută-l pe fotoliul confortabil din living, pe masa din bucătărie, în cabina de duş sau, de ce nu, scoate-l din casă. Propune-i să faceţi dragoste în maşină, într-o cabină de probă sau într-o clădire dezafectată.

Cu siguranţă partenerul de viaţă va fi încântat de iniţiativa ta şi va aprecia că i-ai citit gândurile şi că nu a fost nevoit să vină el cu propuneri obraznice.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • sex anal igiena lubrifiant prezervativ conditii

  Sexul anal, deşi din ce în ce mai popular, nu este o activitate pe care să o bifezi fără a te asigura în prealabil că îndeplineşti câteva condiţii minime care să îţi permită să resimţi plăcere, dar şi care să te ferească de probleme serioase.

 • prefera barbaţii sexul de dimineaţa

  Începutul zilei este momentul când bărbaţii au cea mai mare dorinţă de a face sex. Atunci organismul acestora secretă cea mai mare cantitate de testosteron. Deci, un factor important în sexualitatea masculină îl joacă acest hormon al plăcerii ce determină impulsurile “primitive” ale bărbaţilor.

 • metoda calendaruli masuri de contraceptie

  Metoda calendarului este una dintre numeroasele măsuri de contracepţie pe care nici medicii ginecologi nu o recomandă din cauza riscului pe care îl implică. Ea se bazează pe identificarea cu exactitate a perioadei fertile a ciclului menstrual, perioadă în care femeia are cele mai mari șanse să rămână însărcinată. Metoda presupune evitarea contactului sexual în acest interval, urmând ca în restul ciclului menstrual, perioadă considerată „sigură”, să nu fie folosită nicio altă metodă de contracepție.

 • Aspecte femeile trecute de 30 de ani pun foarte mare preţ

  După vârsta de 30 de ani femeile realizează cine sunt cu adevărat şi ştiu exact ce pot. Își înțeleg propriile temeri, le acceptă, le îmbrățișează și le transformă în atuuri. Chiar dacă se îndrăgostesc mai greu, nu înseamnă că nu îşi doresc stabilitate emoţională.