Ce implică egoismul în cuplu și de ce nu trebuie să te complaci într-o astfel de relaţie

egoism.jpg

egoismul cuplu complaci relaţie
Egoismul devine o problemă atunci când o persoană doreşte ca totul să se învârtă doar în jurul ei, fără să se mai gândească la cei care îi sunt aproape
foto: 123RF

Egoismul este acea atitudine concentrată pe propriile interese mai presus de interesele altora. A avea o relaţie cu un bărbat egoist este o chestiune delicată, dar nu o misiune imposibilă. Mai întâi de toate trebuie să renunţi la înnăscuta tendinţă de a încerca să-ţi schimbi partenerul. Este inutil şi dăunător pentru ambii, pe termen lung. Ca să nu mai vorbim că, practic este imposibil.

Cu toţii avem o doză de egoism, însă într-o relaţie trebuie să existe un anumit echilibru ca doi oameni să se înţeleagă foarte bine. Egoismul devine o problemă atunci când o persoană doreşte ca totul să se învârtă doar în jurul ei, fără să se mai gândească la cei care îi sunt aproape.

Dacă partenerul tău de viaţă nu are nici o consideraţie faţă de opiniile tale, dacă te ignoră atunci când ai nevoie de el, este evident că te complaci într-o relaţie în care tu eşti pe locul doi. Un bărbat egoist se gândeşte doar la nevoile lui fizice şi emoţionale, fără să ofere nimic în schimb. În plus, de multe ori te poate face să te simţi vinovată pentru toate trăirile lui nefericite.

 

Loading...

Citește și

  • sex performanta sexuala barbat matur

    În timp ce bărbaţii tineri se grăbesc să ajungă cât mai repede în dormitor, să îşi dezbrace partenera, să îi pipăie formele, să I le exploreze, terminând actul sexual în scurt timp, bărbaţii maturi nu gafează şi pun preţ pe orice detaliu. Bărbaţii mai mari decât tine au un as în mânecă: experienţa de viaţă. Experienţa de viaţă care justifică şi performanţele sexuale.

  • prima intalnire reguli baza sex

    Întâlnirea a fost uşor de stabilit, însă te gândeşti că acum vine partea cea mai grea, având în vedere că nu îl cunoşti prea bine pe cel cu care urmează să te vezi. Oricât ai fi de atentă la aspectul fizic şi chiar dacă există o atracţie între voi, trebuie să recunoşti că subiectele de discuţie sunt cele care fac totul.

  • bănuieşti înşală semne înţeles partenera are altcineva

    În orice relație de cuplu, încrederea și intimitatea sunt esențiale, iar infidelitatea provoacă durere și suferință, indiferent că cel înșelat este femeie sau bărbat. Pentru a fi sigur că partenera de viață nu îţi mai este credincioasă, încearcă să fii atent la câteva semne care prevestesc că aceasta are pe altcineva.

  • Prezentatorul Poveştirilor de Noapte a publicat pe blogul personal câteva cuvinte în care a încercat să explice de ce au bărbaţii o atitudine reticentă cu privire la Ziua Îndrăgostiţilor.