Ce este swingul şi ce persoane îl pot practica

dragoste.jpg

Ce este swingul şi ce persoane îl pot practica
Swingul este experimentat de persoanele nonconformiste, lipsite de inhibitii si care nu prea cunosc noţiunea de gelozie
foto:123RF

Swingul este o practică veche de când lumea, dar puţini sunt cei care ştiu cu adevărat ce presupune acest lucru. Swingerii sunt acele pesoane, acele cupluri care fac sex în aceeaşi încăpere, cu sau fără schimb de parteneri.

Pentru a practica swingul trebuie să ştii exact ce presupune ca să nu se transforme într-o experienţă traumatizantă. Din acest motiv, trebuie să se ţină cont de anumite aspecte deosebit de importante pentru viaţa ulterioară a cuplului. Încrederea trebuie să fie pe primul loc, iar partenerii trebuie să-şi cunoască foarte bine dorinţele, să fie deschişi şi pregătiţi pentru ce va urma.

De obicei, swingul este experimentat de persoanele nonconformiste, lipsite de inhibitii si care nu prea cunosc noţiunea de gelozie. Pentru ele, este aceea „gură de aer proaspăt”, sau, pur şi simplu, o dorinţă de neoprit de a încerca senzaţii tari şi de a simţii şi un alt tip de plăcere sexuală.

Swingul nu constă doar în satisfacerea nevoilor sexuale, ci presupune şi cunoaşterea reciprocă, participarea la conversaţii şi legarea de prietenii. De obicei, întâlnirile între swingeri nu se fac la voia întâmplării, ci sunt rezultatul unor socializări şi conversaţii pe termen lung.

Majoritatea psihoterapeuţilor consideră că, dintr-o paletă atât de largă de experienţe şi senzaţii, un cuplu este liber să aleagă orice îşi doreşte, atâta timp cât ambii parteneri sunt de acord. Aşadarr, swingul nu este altceva decât una dintre modalităţile prin care cuplul respectiv îşi obţine plăcerea sexuală.

 

 

Loading...

Citește și

  • Bărbaţii se confruncă adesea cu probleme de erecţie, mai ales o dată cu înaintarea în vârstă, dar şi tinerilor le dau de furcă. Un expert în sexologie te învaţă ce trebuie şi ce nu trebuie să faci ca să ai parte de o erecţie puternică şi de lungă durată şi să-ţi duci partenera pe culmile plăcerii.

  • Te indoiesti constant de fidelitatea iubitului

    Este oarecum firesc să nu ai deplină încredere în partenerul tău, mai ales dacă sunteţi împreună de puţin timp însă nu transforma această precauţie în obişnuinţa de a face pe detectivul, tratând cu suspiciune orice pas al bărbatului din viaţa ta.

  • dintre infectiile intime se pot transmite şi prin contact oral

    Există o categorie de persoane care consideră că sexul oral este inofensiv, nu se protejează şi cred că prezervativul este util doar în cazul unui raport sexual normal. Că nu au de ce să îşi facă griji atâta timp cât sunt atente la igienă. Realitatea, însă, e cu totul alta: cele mai multe dintre infecţiile intime se pot transmite şi prin contact oral.

  • barbatii ajung sa isi piarda interesul intr-o relatie

    Alături de dragoste şi respect, încrederea reprezintă un aspect important într-o relaţie care să împlinească ambii parteneri. Chiar dacă bărbaţii pot fi mai superficiali decât femeile, atunci când simt că merită, ştiu să iubească şi să se implice mai mult decât ţi-ai putea imagina şi o fac în felul lor.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1