Ce anume în viaţa unei persoane poate favoriza apariţia stărilor depresive

stari_depresive.jpg

 ce anume favoriza apariţia starilor depresive
Abstinenţa sexuală este asociată, uneori, cu privarea de dragoste, cu lipsa de afecţiune, fapt care favorizează apariţia stărilor depresive
foto: 123RF

Abstinenţa sexuală este asociată, uneori, cu privarea de dragoste, cu lipsa de afecţiune, fapt care favorizează apariţia stărilor depresive, de axietate, de tristeţe şi de nervozitate.

Depresiile sunt tulburări ale dispoziţiilor, care afectează buna desfăşurare a vieţii unui om. Ele se manifestă prin: apariţia zilnică a sentimentului de tristeţe, pierderea interesului asupra activităţilor pe care trebuie să le desfăşurăm în fiecare zi, scăderea apetitului, apariţia insomniilor sau, din contră, a stărilor prelungite de somn şi apariţia senzaţiei de oboseală.

Sexul înplineşte un rol important în cursul firesc al vieţii noastre, iar absenţa acestuia ne afectează, într-un fel sau altul, mai mult sau mai puţin, pe fiecare în parte. De aceea, nu trebuie sa ignoram activitatea sexuală.

Loading...

Citește și

  • aprinde dragostea partener idei

    Nu aştepta ca doar partenerul tău să vină cu idei sau să iniţieze o partidă de amor, nici nu te aştepta ca totul să vină de la sine! Este cea mai mare greşeală să aştepţi ca totul să vină de la sine. Este cea mai mare greşeală să aştepţi şi să nu te implici.

  • Cele mai bizare fantezii sexuale ale femeilor

    Fanteziile sexuale sunt frecvente atât la bărbaţi, cât şi la femei şi, de regulă, nu este o mare diferenţă între ele. Însă cele mai bizare fantezii sexuale ale femeilor constau în trăirea stărilor de excitate maximă la vederea unor lucruri mai puţin asociate cu sexul.

  • De ce trebuie încurajaţi barbaţii să facă sex oral femeilor

    Sexologii au ajuns la concluzia că toate cuplurile în care partenerii practică sexul oral sunt mult mai stabile şi se bucură de încredere reciprocă mult mai mare decât cele în care această experienţă este încă un subiect tabu.

  • Dacă până acum aveai menstruaţia cu precizia unui ceas elvețian, în ultimul timp întârzie îngrijorător de mult sau mult prea des? Vezi care ar putea fi motivele!