Ce anume îl determină pe un bărbat să părăsească o femeie fără să îi pară rău

paraseste.jpg

determina barbat paraseasca femeie
Atunci când un bărbat se va simţi constrâins de dependenţa ta, te va părăsi, chiar fără să îi pară rău
foto: 123RF

Celor mai mulţi bărbaţi li se par irezistibile femeile încrezătoare, competitive, care să le servească mereu noi provocări şi să îi incite prin mister şi originalitate.

Dacă nu ai pasiuni sau aspiraţii proprii, dacă eşti mai tot timpul plictisită şi tot ce faci se leagă de partenerul tău, să nu te miri dacă la un moment dat nu vei mai avea pentru cine să găteşti, să te aranjezi sau să îţi cumperi o bluză nouă.

Trebuie să înţelegi că oricărui bărbat îi place să primească atenţie, să fie admirat, iubit, îngrijit, însă odată ce toate acestea depăşesc limita normalului iar el se va simţi constrâins de dependenţa ta, te va părăsi, chiar fără să îi pară rău.

loading...
Loading...

Citește și

 • Cea mai comuna greşeala barbaţii în pat

  O greşeală a multor bărbaţi în intimitate este aceea că nu preiau iniţiativa şi nu sunt direct interesaţi în a aduce un suflu nou relaţiei de cuplu.

 • Genul de barbat inţelege diferenţa dragoste sex

  Fie că sunt singuri, fie îşi doresc pur şi simplu mai multe moduri de a se relaxa ocazional, aventurierii nu caută neapărat sex pentru plăcere fizică pură. Ei sunt deschişi la toate oportunităţile care le ies în cale, chiar dacă asta înseamnă că se vor implica într-o relaţie cu cineva cu care au crezut iniţial că vor avea doar o aventură de o noapte.

 • cea mai mare frica a femeilor

  Cele mai multe femei se tem ca nu cumva iubitul lor să le înşele. Altfel, dacă el are cuvinte de laudă sau se uită admirativ la vreo altă reprezentantă a sexului frumos, va deveni suspect de infidelitate. Chiar dacă uneori flirtul cu alte persoane poate fi nevinovat este recomandat să nu se întâmple sub ochii partenerei de viaţă. Aceasta va începe să le urască pe toate potenţialele candidate la iubirea partenerului lor şi, evident, să facă foarte multe crize de gelozie.

 • Comparaţiile iubiţi indicate în intimitate

  Nimic nu este mai neplăcut pentru iubitul tău decât să îi fie comparate "performanţele" sexuale cu cele ale foştilor tăi parteneri, fie că aceste comparaţii îl avantajează sau nu.