Cât contează atracția sexuală într-o relație

extradiol_0.jpgatractia_sexual.jpg

Cat conteaza atractia sexuala intr-o relatie
Dacă şi după ce aţi petrecut mai mult timp în împreună şi nu vă simţiţi astraşi sexual faţă de partenerul vostru, probabil este momentul să vă despărţiţi
foto:123RF

În momentul în care aveţi dubii în privinţa unui potenţial partener, dacă nu sunteţi convinşi că există atracţie sexuală la început, amânaţi sexul. Dacă săriţi în pat imediat cu o persoană de care nu sunteţi siguri, nu îi veţi oferi timpul necesar atracţiei să se dezvolte şi conexiunii sexuale să se intensifice.

Acceptaţi situaţia când lucrurile nu funcţionează. Deşi este important să acordaţi relaţiei o şansă corectă, după câteva săptămâni de întâlniri dacă sentimentul de atracţie nu apare, s-ar putea să fie momentul să aceptaţi că, deşi persoana respectivă este minunată, pur şi simplu nu este partenerul potrivit pentru voi. Este important să aveţi grijă de starea voastră emoţională, dar trebuie să vă asiguraţi că nu răniţi cealaltă persoană.

Dacă şi după ce aţi petrecut mai mult timp în împreună şi nu vă simţiţi astraşi sexual faţă de partenerul vostru, probabil este momentul să vă despărţiţi.

 

Loading...

Citește și

  • Se întâmplă, din diverse motive, ca vaginul şi pereţii săi să nu mai fie capabili să se lubrifieze natural pentru a permite o desfăşurare armonioasă şi satisfăcătoare a actului sexual. Din păcate, această situaţie poate transforma momentul intim într-un adevărat calvar pentru femeie.

  • metode de flirt femei seductie

    De cele mai multe ori credem că bărbaţii fac prima mişcare, ceea ce nu este în totalitate adevărat. Sexologii au ajuns la concluzia că femeile sunt responsabile de fapt de iniţiativă, indiferent că e prin dans sau orice altă metodă de flirt de a-şi arăta disponibilitatea.

  • cuplu sex sarcina nastere alaptare

    Ai născut de curând și te întrebi cum va fi prima noapte cu partenerul după acest eveniment? Îți trec multe gânduri prin cap și nu știi la ce să te aștepți. Iată câteva informații utile despre acest subiect!

  • sex la prima intalnire barbati parere

    Cei mai mulţi bărbaţi îmbrăţişează deschis această idee şi nu vei fi desconsiderată, dacă eşti femeia pe care ei o caută. Ceea ce contează, din punctul lor de vedere, este genul de femeie care ajunge în patul lor. O tipă care are un spirit libertin şi nu este prea afectată de ceea ce spun cei din jurul ei sau bărbatul de lângă ea va fi întotdeauna preferată în locul unei femei care nu este sigură pe ea şi pe calităţile ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1