Care sunt obiectele din casă pe care le poţi folosi ca şi jucării sexuale

senzatii

test de senzualitate relatii iubire
Din acest test de senzualitate poți afla cum săi oferi iubitului tău senzaţii de neuitat!
foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Vrei să aduci ceva nou în viaţa sexuală? Apelează fără nicio jenă la jucăriile sexuale. Dacă nu ai curaj să mergi la sex-shop, poţi folosi câteva lucruri din casă care pot provoca plăcere.

Iată câteva obiecte sexuale din casă care îţi pot condimenta viaţa sexuală

Duşul. Fie că eşti singură acasă şi ai chef de joacă, fie că eşti cu iubitul, duşul se poate transforma în jucăria ideală pentru stimulare. Jetul de apa poate fi utilizat pentru stimularea părţilor intime ale partenerei.

Periuţa de dinţi electrică. Când ai văzut prima dată o periuţă de dinţi electrică în acţiune, care a fost primul tău gând? Sigur ai comparat-o cu un vibrator. Dacă ai una pe care nu o mai foloseşti în scopul pentru care a fost creată, îi poţi găsi o nouă utilizare: stimularea clitorisului.

Prosop. Un simplu prosop se poate dovedi extrem de util în timpul unui doggy-style. Pune-l în jurul şoldurilor şi oferă-i capetele iubitului tău. Acesta le poate folosi pentru a te trage mai aproape de el.

Linguri metalice. Vrei să-i oferi iubitului noi senzaţii? Atunci păstrează câteva linguri metalice în frigider pe care să le foloseşti în preludiu. Plimbă-le pe corpul lui înfierbântat, începând de la buze şi până în cele mai intime locuri. Vei obţine gemete de plăcere!

Cleştii pentru haine. Pentru cei care cred că nu există plăcere fără un pic de durere, recomandăm folosirea cleştilor pentru haine. Atenţie la zonele sensibile, precum sfârcurile, şi nu le lăsa prinse mai mult de câteva secunde pentru a nu deranja.
O curea. Curelele, eşarfele sau cravatele pot înlocui cu brio cătuşele. Ţine-le aproape de pat pentru a le folosesi atunci când iubitul nu este "cuminte".

Maşina de spălat. Poate fi un loc ideal pentru sex. Aşază-ti partenera pe maşina de spălat, dă drumul la turaţie maximă şi faceţi sex.

Telefonul. Pe internet a apărut o aplicaţie specială pentru smartphone numiă MyVibe care îţi poate transforma telefonul în vibrator.

Apa de gura. Te poate ajuta la sexul oral. Menta stimulează circulaţia sângelui în zonele intime, iar senzaţiile vor fi mai intense.

Oglinda. Sexul în faţa oglinzii vă poate stimula şi mai mult. Exploraţi-vă corpul privindu-vă in oglindă si vă veţi excita la maxim.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1