Care sunt cele mai vizate părţi ale corpului unei femei de către bărbaţi

fiyic.jpg

vizate parţi ale corpului unei femei de catre barbaţi
Cele mai vizate părţi ale corpului unei femei: sânii şi fundul
foto: 123RF

Spre deosebire de reprezentantele sexului frumos, care pun mare preţ pe caracter, bărbaţii acordă destul de multă atenţie aspectului fizic al femeii pe care o întâlnesc. Cu cât este mai frumoasă, cu atât mai mult aceştea îşi formează diverse scenarii: cum să o abordeze, cum ar fi dacă ar începe o relaţie cu ea. Toate aceste mici scenarii sporesc şi ele dorinţa.

Pentru cei mai mulţi bărbaţi, micile detalii chiar fac diferenţa: părul prins într-un anume fel, aspectul unghiilor şi al pielii, felul în care te mişti, vorbeşti sau gesticulezi. De multe ori, reprezentantul sexului puternic poate avea un ochi critic mai bine dezvoltat decât femeia.

Între toate aceste detalii care atrag un bărbat, există unul sau două care tronează de ceva timp şi aşa va fi şi în continuare. Este vorba despre cele mai vizate părţi ale corpului unei femei: sânii şi fundul. Cercetările arată că, în mod automat şi aproape inconştient, bărbaţii se uită mai întâi la sânii unei femei, apoi rapid, ridică privirea către alte puncte de interes: ochii şi buzele.

Picioarele, de preferinţă lungi şi cu o piele fermă, dar mai ales fundul rotund şi bombat joacă şi ele un rol important în declanşarea dorinţei de cunoaştere.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Ce trebuie sa ştii pentru ca relaţia ta sa fie perfecta

  Cu toţii trebuie să fiţi conştienţi de faptul că nimic nu este definitiv. Şi nu trebuie tradusă această menţiune drept o viziune pesimistă asupra poveştilor de dragoste, ci trebuie înţeleasă ca pe un adevăr care nu îţi va permite să te stabileşti confortabil în relaţie şi să consideri că rolul tău a luat sfârşit odată ce ţi-ai cucerit iubitul.

 • Situaţiile care poate afecta serios viaţa intimă a bărbaţilor

  Şi bărbaţii se confruntă cu dureri în timpul sexului, care netratate cauzează frustrări severe. Din acest motiv, este bine să apeleze la medicii specialişti pentru a identifica cauza.

 • Iata ce frici nejustificate au femeile în intimitate

  Există cupluri care întâmpină probleme în viața sexuală, deoarece partenerele au tot felul de inhibiții și frici, în multe situaţii nejustificate

 • Ce le sperie pe femei cel mai mult

  Cele mai multe femei se tem să nu fie înşelate de partenerul de viaţă pentru care au sentimente puternice. Altfel, dacă el are cuvinte de laudă sau se uită admirativ la vreo altă reprezentantă a sexului frumos, va deveni suspect de infidelitate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1