Care este poziţia ideală la primul contact sexual

misionar.jpg

poyitia ideala primul contact sexual
În prima noapte de dragoste, nu este indicat să adoptați poziții acrobatice pe care le-ați văzut în filmele pentru adulţi
foto:123RF

Prima noapte de dragoste trebuie să fie una specială. Este un eveniment unic, o experienţă sentimentală puternică şi care are rolul de a apropia partenerii.

La primul contact sexual, nu este indicat să adoptați poziții acrobatice pe care le-ați văzut în filmele pentru adulţi. Aceste ipostaze vor veni o dată cu trecerea timpului dar, pentru prima noapte de dragoste, poziția misionarului este ideală.

Îi poţi spune partenerului să încetinească sau să intensifice ritmul mișcărilor, în funcție de cum îţi doreşti, iar această penetrare este cea mai clasică dar și cea mai naturală și care se potrivește cerințelor ambilor parteneri. Poate îţi doreşti, ca și fată, să stai deasupra. Nici aceasta nu este o poziție deloc de neglijat, deoarece poți ghida singură mișcările pentru ca penetrarea să nu fie prea adâncă și penisul să nu intre prea brusc.

Pentru o primă experiență sexuală reușită, încercați să creați o atmosferă cât mai caldă, mai intimă și mai romantică. Folosiți-vă de muzică, lumânări, flori, începeți prin atingeri ușoare, sărutări, mângâieri în zona intimă, și lăsați totul să vină de la sine și actul sexual să se desfășoare cât mai natural.

Loading...
 
 

Citește și

 • griji viata sexuala

  Din ce în ce mai multe femei se plâng de lipsa orgasmului, dar care recunosc, în acelaşi timp, că iau cu ele în dormitor toate grijile de peste zi. Cercetătorii susţin că psihicul are un rol foarte important în atingerea orgasmului, mai ales în cazul femeilor.

 • beneficiile uimitoare ale sexului

  Sexul este cel mai frumosă modalitate de a te apropia de persoana pe care o iubeşti şi, în plus, te ajută să te menţii în formă. Dar, pe lângă aceste lucruri, activitatea sexuală mai are şi alte beneficii. Îţi stimulează imunitatea, te apără de bolile cardiovasculare şi îţi calmează durerile de cap.

 • Sexul galagios, preferat barbati

  Sexul gălăgios este unul dintre preferatele bărbaţilor. Persoanele care se exprimă în pat la maximum demonstrează că se simt cu adevărat bine în timpul actului intim.

 • Cum reaprindem flacara pasiunii in cuplu

  Inevitabil, timpul şi cunoaşterea mai bună a partenerului erodează noutatea poveştii voastre de dragoste şi încetezi să îţi mai idealizezi iubitul. Odată ce idealizarea ia sfârşit, poţi simţi că te „dezîndrăgosteşti”, că nu mai trăieşti acea chimie a atracţiei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1