Când îţi place un bărbat, nu trebuie să devii prea insistentă. Această atitudine îl va pune pe fugă

mnbv.jpg

Când îţi place un bărbat, nu trebuie să devii prea insistentă
Cele mai multe femei atunci când se îndrăgostesc fac greşeala de a-şi îndepărta pretendenţii printr-o atitudine prea insistentă
foto: Pixabay.com
Citeste tot despre: 

Femeile pot şi chiar trebuie să ia iniţiativa atunci când se îndrăgostesc de un bărbat, dar de multe ori ele merg prea departe şi exagerează. Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos atunci când se îndrăgostesc fac greşeala de a-şi îndepărta pretendenţii printr-o atitudine prea insistentă. În momentul în care tu eşti mereu cea care iniţiază contactul cu bărbatul pe care îl placi şi nu ai niciodată răbdare ca el să facă primul pas, este foarte posibil să îl "sufoci" cu atenţia ta. Dacă tu îi trimiţi constant mesaje, emailuri şi îl suni înainte să o facă el, s-ar putea ca această atitudine să îţi aducă mai multe probleme decât beneficii în jocul seducţiei.

Bărbații se simt mult mai confortabil atunci când dețin controlul asupra propriei vieți. Aceștia trebuie să simtă că ei sunt cei care seduc femeia de care sunt atrași. Prin urmare, ceea ce trebuie să faci este să-i ghidezi fără ca ei să știe că faci asta.

A fi încrezători și siguri pe ceea ce fac este important pentru ei. De aceea, dacă vei fi prea directă îi vei speria, întrucât se vor simți presați.

Atunci când femeile sunt insistente în preajma lor, bărbații se vor îndepărta de ele, deoarece se vor teme de un angajament imediat pe care nu vor să și-l asume. Sau mai rău, vor petrece timp alături de ele numai pentru sex, după care vor dispărea atunci când își vor pierde interesul sau va apărea o pradă nouă la orizont. Este important să reții că nu vei obține nimic benefic dacă ești insistentă și prea directă.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Motive pentru care libidoul tău ajunge la cote foarte joase

  Câteva studii au demonstrat că lipsa de somn duce la scăderea producţiei de testosteron, care este responsabilă pentru scăderea apetitului sexual. Prea puţin somn contribuie la instalarea unei stări generale proaste sau chiar a depresiei, alte două motive pentru care libidoul tău ajunge la cote foarte joase.

 • Femeile care iubesc sexul nu au nevoie de stimulente

  În cultura noastră obișnuim să vedem sexul ca fiind mai important pentru bărbați decât pentru femei. Dar asta nu este adevărat. Există femei care iubesc sexul şi îi acordă nu numai o importanţă declarativă, ci şi tot timpul lor liber şi extrem de preţios. Aceste femei au parte de mai mult sex decât majoritatea, dar şi de mai multă pasiune din partea bărbaţilor.

 • Virusul HPV pericol care nu trebuie ignorat

  Virusul papiloma uman, numit HPV, este cea mai întâlnită boală cu transmitere sexuală. Există peste 100 de tulpini ale virusului HPV. Unele dau leziuni benigne (precum verucile), altele evoluează spre cancer de col uterin. Depistarea precoce a infecției genitale cu papilomavirusuri sau virusurile papiloma umane (HPV) este o modalitate eficientă de prevenire a cancerului de col uterin.

 • Erecţia partenerului te nemulţumeşte

  Disfuncţia erectilă este una dintre cele mai comune probleme de ordin sexual cu care se confruntă bărbaţii. Uneori numită impotenţă, se referă la imposibilitatea de a obţine şi, implicit, de a menţine o erecţie care să permită penetrarea.