Când devii prea dependent de relație, s-ar putea să fii nefericit

dependent.jpg

Când devii prea dependent de relație s-ar putea să fii nefericit
Chiar și atunci când ești într-o relație, este crucial să-ți păstrezi independența
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Nu vei reuşi să ajungi la adevarata fericire atâta timp cât eşti dependent/ă de partener/ă din toate punctele de vedere. Adevărul este că fericirea ta este responsabilitatea ta şi că de tine depinde să o gaseşti şi să o menţii.

Chiar și atunci când ești într-o relație, este crucial să-ți păstrezi independența. Orice relație sănătoasă este formată din doi oameni sănătoși. Când devii prea dependent de relație, poți ajunge să ai niște granițe bine definite. Și vei avea un sentiment difuz cu privire la propriile tale nevoi.

Atunci când nu ești dependent de relația ta pentru a-ți satisface nevoile, te simți mai sigur în viață. Este important să păstrezi un sentiment al identității de sine și să ai grijă de propriile nevoi. Dacă ai avut pasiuni și hobby-uri înainte de relația ta, păstrează-le. De exemplu, dacă îți place să alergi, continuă să te trezești devreme și să mergi la alergat. Dacă ai propria ta viață în afara unei relații, te vei dezvolta în continuare.

Toată lumea are nevoie să se simtă în siguranță. Cei mai mulți nu își dau seama și încearcă să caute aceste lucruri la alte persoane. Însă dacă te bazezi pe ceilalți pentru siguranța din relație, s-ar putea să fii nefericit, iar relația să se termine mai repede decât ar trebui.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1