Bărbaţii nu au întotdeauna chef de sex. Şi ei au nevoie de o anumită dispoziţie

chef.jpg

Bărbaţi nu au întotdeauna chef de sex
De cele mai multe ori şi bărbaţii au nevoie de o anumită dispoziţie pentru sex ori de un preludiu prelungit
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

În general, când vorbim despre problemele care apar în viaţa intimă a unui cuplu, femeia este cea învinovăţită că refuză să facă sex. Astfel că, bărbaţii visează mereu să aibă o viaţă sexuală activă, iar femeile sunt cele care le năriue visul. Ei bine, lucrurile nu stau mereu aşa. Există şi femei care se plâng că partenerul de viaţă nu prea are chef de sex şi se întreabă care ar fi cauza acestui comportament neobişnuit.

Stai liniştită, problema nu e atât de gravă precum pare. La fel ca tine, şi partenerul tău de viaţă are momente în care nu e pregătit pentru a face amor. Nu are dispoziţia necesară, poate e stresat, poate pur şi simplu nu ai nimerit momentul. Până şi cel mai obsedat bărbat are parte de clipe în care nu se gândeşte la sex.

Respingerea e neplăcută atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Psihologii sunt de părere că este cu atât mai grea pentru femei cu cât ele şi-au făcut deja o imagine despre bărbaţi, cum că ar fi mereu dispuşi să facă sex, în orice circumstanţe şi oriunde. Refuzul lor înseamnă pentru femei că ceva nu mai funcţionează aşa cum trebuie în relaţie, că s-a întâmplat ceva, înşală, are ceva de ascuns sau pur şi simplu nu mai sunt atraşi de partenerele lor actuale.

Pare de-a dreptul nenatural deşi nu este aşa deloc. Faptul că îţi doreşti o partidă de sex nebun nu înseamnă că şi el vrea acest lucru. De cele mai multe ori şi bărbaţii au nevoie de o anumită dispoziţie pentru sex ori de un preludiu prelungit.

 

Loading...

Citește și

 • Sexul pentru cele mai multe femei înseamnă vulnerabilitate și nevoia de partener

  Cele mai multe femei își încep viața sexuală într-o relație, alături de un partener. Este adevărat că multe reprezentante ale sexului frumos învață să ajungă la orgasm prin masturbare, dar nu la fel de multe ca bărbații. Ei își încep viața sexuală prin masturbare, iar ele prin atingerea unui bărbat.

 • Cauze frecvente ale ruperii prezervativelor

  Prezervativul rămâne în continuare cea mai sigură opţiune pentru a vă ţine departe atât de bolile cu transmitere sexuală, cât şi de o sarcină nedorită. Însă pentru a fi cu adevărat o metodă contraceptivă sigură, prezervativele trebuie să fie folosite corect.

 • Ce putem spune despre o viaţă sexuală activă în relaţia de cuplu

  Majoritatea sexologilor, atunci când sunt întrebaţi cât de mult contează sexul într-o relaţie, te încurajează să-l faci cât mai des, pentru a creşte intimitatea în cuplu. Este total greşit să crezi că sexul nu contează foarte mult în relaţia de cuplu. Este un mit care în timp „erodează” intimitatea. Sexul ne oferă acea rupere de presiunile vieţii de zi cu zi şi ne dă posibilitatea să trăim acele momente unice pe care le împărtăţim cu partenerii noştri.

 • Un lucru pe care bărbaţii au impresia că îl ştiu despre femei

  Bărbaţii presupun foarte multe lucruri în legătură cu femeile cu care au relaţii intime şi nu numai. Una din cele mai frecvente presupuneri este că ştiu exact ce vor din punct de vedere sexual. Iar această presupunere vine din experienţa pe care au avut-o cu alte femei. Reprezentanţii sexului puternic trebuie să aibă în vedere un lucru extrem de important: nu toate femeile sunt la fel!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1