A avea o relaţie cu un bărbat egoist este o chestiune delicată. Ce poţi face?

Cuplu.jpeg

Cuplu
Există momente în viața unei femei când aceasta realizează faptul că bărbatul de lângă ea nu merită nici sentimentele pe care le investește și nici alte eforturi.
Foto: Shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Egoismul este definit ca fiind o atitudine de exagerată preocupare pentru interesele personale și de nesocotire a intereselor altora. Dacă partenerul tău nu depune suficient efort pentru a menține relația de dragoste şi se gândeşte mai mult la nevoile lui, înseamnă că ai de-a face cu un bărbat egoist. Nevoile lui primează, pune accent pe propriile dorinţe, astfel încât dispare ideea de egalitate, de parteneriat.

Există momente în viața unei femei când aceasta realizează faptul că bărbatul de lângă ea nu merită nici sentimentele pe care le investește și nici alte eforturi. Este vorba despre cei care nu știu să răspundă dragostei din cauza faptului că se iubesc mai mult pe ei înșiși.

O relație fericită presupune doi oameni care iau, dar și oferă, în mod egal. Este vorba despre timp, dragoste, resurse și spațiu. Dacă cel de lângă tine îți ia toate acestea, dar nu ți le oferă la rândul lui, este clar că nu te merită. De cele mai multe ori, îți arată cât de fericit este alături de tine doar pentru a te încuraja să continui cu acest comportament, dar nu depune niciun efort pentru a te răsplăti. În aceată situaţie, este mai bine să te îndepărtezi de partenerul tău dacă nu îți demonstrează că și el ține la tine, pentru că va ajunge să te șantajeze emoțional doar ca să te țină lângă el.

Două persoane angajate într-o relaţie trebuie să renunţe la iluzia că sunt centrul universului şi să înveţe să se vadă reciproc drept parteneri egali.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • Îmbunătăţiţi tot timpul viaţa intimă trucuri simple

  Este bine cunoscut faptul că sexul te eliberează de stresul de peste zi. Tot ce trebuie să faci este să te laşi în voia plăcerii. Sunt câteva trucuri pe care trebuie să le urmezi dacă vrei să îţi încânţi partenerul şi să îi oferi o noapte de neuitat. Vei beneficia, la rândul tău, de plăcerile unei astfel de nopţi.

 • Tot ce trebuie sa stii despre orgasmul simultan

  Orgasmul simultan constituie cu siguranţă una dintre cele mai frumoase experienţe ale sexului. A vă bucura de orgasm în acelaşi timp este excitant şi unificator şi încheie partea activă a partidei de sex.

 • lucrul nu trebuie să accepte o femeie într-o relaţie

  Atunci când te îndrăgosteşti de o femeie şi vrei să îţi fie alături, va trebui să o accepţi exact aşa cum este fără să încerci să schimbi ceva la ea. Încercarea de a-ţi determina partenera să se schimbe se va întoarce împotriva ta pe termen lung. Locul unde poţi să faci o schimbare este în interiorul tău. Concentrează-te să-ţi schimbi propriul comportament, iar acest lucru s-ar putea să o schimbe sau nu şi pe ea. Acceptă faptul că nu-ţi poţi forţa iubita să se schimbe şi că aceasta nu trebuie să facă ceea ce vrei tu.

 • Comportamentul pe care nicio femeie nu trebuie sa il accepte în relatie

  Comportamentul agresiv nu trebuie tolerat indiferent care este forma de manifestare, verbală sau fizică. Este important ca femeile să înţeleagă faptul că un comportament violent din partea partenerului de viaţă nu trebuie să fie niciodată acceptat. Fiecare reprezentantă a sexului frumos are dreptul să fie apreciată, iubită, respectată şi să se simtă în siguranţă, în relaţie.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5