Au pozat goale pe sicrie de fiţe

femeie-siciru-fita125478.jpg

Cine nu şi-ar dori să probeze „un palton de lemn” când o blondă goală stă pe el?

E clar: sexul vinde chiar şi atunci când toate în jur te lasă rece! Calendarul pe 2016 al prestigioasei firme de pompe funebre poloneze Lindner se vinde iar ca pâinea caldă, la doar câteva zile de la lansare. 12 fotomodele încing atmosfera, pozând lângă colecţia de „veci”, alcătuită din 12 coşciuge.

Încă din 2010, firma de pompe funebre Lindner produce anual un calendar sexy pentru a-şi prezenta produsele. În ciuda faptului că reprezentanţii Bisericii Catolice au criticat demersul, calendarele au continuat să fie publicate şi se vând atât în Europa, cât şi în SUA sau Marea Britanie. Tinere cu vârste cuprinse între 19 şi 28 de ani, care în restul anului prezintă moda pentru prestigioase case de modă, renunţă la prejudecăţi şi la haine pentru a încinge atmosfera mortuară.

Anul acesta, calendarul Lindner a adoptat o linie clasică, coşciugele prezentate fiind din lemn masiv, sculptate manual şi tapiţate cu mătase. Şi pentru că lângă o astfel de creaţie care costă între 3.500 de euro şi 5.000 de euro nu poate poza oricine, compania Lindner a făcut o preselecţie la care au participat nu mai puţin de 1.000 de fotomodele şi 18 artişti fotografi din 7 ţări. „Niciodată moartea nu a fost mai sexy şi mai elegantă ca acum. Un adevărat gentleman nu vede nimic vulgar în acest calendar de bun gust, care prezintă un eveniment natural al existenţei: sfârşitul. Moartea nu trebuie să fie neapărat un prilej de tristeţe, funeraliile pot fi interpretate de asemenea ca o petrecere de adio faţă de lume”, a punctat pe pagina de internet purtătorul de cuvânt al companiei.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1