Atracția sexuală, importantă pentru bărbaţi, dar pentru a rămâne într-o relaţie e nevoie de mai mult

cli.jpg

Atracția sexuală, importantă pentru bărbaţi
Cei mai mulţi bărbaţi nu pot lega o relaţie cu o femeie de care nu sunt atraşi sexual
foto: 123RF

Cei mai mulţi bărbaţi nu pot lega o relaţie cu o femeie de care nu sunt atraşi sexual. Atracția sexuală e cel mai important criteriu pentru bărbați atunci când își aleg partenerele, dar, dacă vine vorba de cea cu care vor rămâne pe viață, aceasta reprezintă doar 50%, fiind prețuită, în proporții egale, în raport cu alte calități, spun specialiştii.

Se pare că sexul devine foarte important într-o relație, mai ales când ceva nu merge bine. Dacă, de obicei, lucrurile sunt în regulă, cuplurile stabile nu par să pună prea mult accent pe viața sexuală, dar, dacă unul sau amândoi partenerii sunt frustrați din acest punct de vedere, atunci relația se clatină.

În aceste condiții, cei doi ar putea să găsească tot felul de pretexte de ceartă, mai mult sau mai puțin realiste, însă motivul adevărat va fi, uneori chiar fără ca partenerii să realizeze, frustrarea sexuală.Cu cât cei doi se ceartă mai mult, cu atât vor face dragoste mai rar și așa vor intra într-un cerc vicios, care pune întreaga relație sub semnul întrebării.
 

Loading...

Citește și

 • Cea mai sigură metodă contraceptivă ca şi procentaj al siguranţei pe care îl oferă

  Prezervativul este cea mai uşoară metodă contraceptivă nu numai pentru că este foarte sigură, ci şi datorită faptului că nu ai nevoie de consult medical pentru a-l folosi. Prezervativele se găsesc în majoritatea magazinelor şi în farmacii unde o gamă mai largă de produse este în general disponibilă. Deci avem atuul uşurinţei în cumpărare.

 • Principalele efecte pe care viaţa sexuală nereguală le are asupra organismului femeii

  Dacă nu eşti genul de femeie care să accepte o aventură de-o noapte sau pur şi simplu relaţia de cuplu trece printr-o perioadă dificilă, iar viaţa intimă nu mai este o prioritate, ar trebui să ştii că organismul este afectat de lipsa activităţii sexuale. Aşadar, lipsa de sex, o perioadă, poate aduce o serie de efecte negative.

 • Este foarte important ca în momentul în care intri într-o relație să nu-ți pierzi independența

  Pentru ca o relație să reprezinte un spațiu al evoluției personale, unde să ne putem simți fericiți și împăcați, trebuie să ținem cont de anumite lucruri. Este foarte important ca în momentul în care intri într-o relație să nu-ți pierzi independența, să nu uiți de tine, de visurile tale, de ceea ce îți făcea plăcere până atunci. Așa cum există timp pentru „noi”, trebuie să existe timp și pentru „mine”.

 • A continua să întreții o relație care nu te mai face fericită o greșeală

  Eşti într-o relaţie care nu te mai împlineşte, nu te mai face fericită, însă nu găseşti puterea necesară să renunţi la ea. Conştientizezi că legătura cu partenerul nu te mai satisface, din niciun punct de vedere, şi nu te lasă să te dezvolţi aşa cum trebuie. În această situaţie este bine să renunţi la cel care ţi-a fost iubit o perioadă, ai dreptul să fii fericită, liberă si liniştită.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1