Atitudinea prea insistentă, o trăsătură neatractivă de personalitate a femeii care îndepărtează bărbaţii

insist.jpg

Atitudinea prea insistentă o trăsătură neatractivă de personalitate a femeii care îndepărtează bărbaţii
Foarte multe femei, atunci când se îndrăgostesc, fac greşeala de a-şi îndepărta pretendenţii printr-o atitudine prea insistentă
foto: 123RF

O trăsătură neatractivă de personalitate a femeii pe care bărbaţii o detestă enorm este insistenţa sau disperarea. Foarte multe femei, atunci când se îndrăgostesc, fac greşeala de a-şi îndepărta pretendenţii printr-o atitudine prea insistentă.

În momentul în care tu eşti mereu cea care iniţiază contactul cu bărbatul pe care îl placi şi nu ai niciodată răbdare ca el să facă primul pas, este foarte posibil să îl "sufoci" cu atenţia ta. Dacă tu îi trimiţi constant mesaje, emailuri şi îl suni înainte să o facă el, s-ar putea ca această atitudine să îţi aducă mai multe probleme decât beneficii în jocul seducţiei. Bărbații se simt mult mai confortabil atunci când dețin controlul asupra propriei vieți. Aceștia trebuie să simtă că ei sunt cei care seduc femeia de care sunt atrași. Prin urmare, ceea ce trebuie să faci este să-i ghidezi fără ca ei să știe că faci asta.

A fi încrezători și siguri pe ceea ce fac este important pentru ei. De aceea, dacă vei fi prea insistentă, îi vei speria, întrucât se vor simți presați. Când femeile devin prea insistente în preajma lor, bărbații se vor îndepărta de ele, deoarece se vor teme de un angajament imediat pe care nu vor să și-l asume. Sau mai rău, vor petrece timp alături de ele numai pentru sex, după care vor dispărea atunci când își vor pierde interesul sau va apărea o pradă nouă la orizont.

Este important să reții că nu vei obține nimic benefic dacă ești insistentă și prea directă. De fiecare dată când tu arăţi insistenţă faţă de vreun bărbat, tu îţi baţi joc de valoarea ta personală pentru că valorizezi într-un mod toxic interacţiunea cu el, iar el ştie asta.

Loading...
 
 

Citește și

 • Controlul într-o relaţie

  Relaţiile de dragoste nu ar trebui să însemne controlul unei alte persoane, ci, dimpotrivă, ar trebui să însemne libertatea completă şi respectarea deciziilor partenerului. Fiecare persoană are nevoi unice, iar cele mai bune relaţii sunt cele în care partenerii îşi îndeplinesc cele mai importante nevoi în mod reciproc.

 • Comportamentul arogant poate strica relațiile de iubire

  O relație poate dura dacă are loc între persoane care au un nivel crescut al stimei de sine. Astfel de persoane relaționează și comunică mai ușor, se simt mereu în largul lor, nu se jenează să facă dezvăluiri despre ele. Desigur, este o deosebire între stima de sine și aroganță.

 • Virilitatea unui bărbat şi “eficienţa” lui ca partener nu depind de mărimea penisului

  Credinţa larg împărtăşită că virilitatea unui bărbat şi “eficienţa” lui ca partener depind de mărimea penisului este total eronată. Ce contează cu adevărat este arta sa de a face dragoste, consideraţia şi sentimentele pe care le are faţă de parteneră.

 • Nevoile sexuale ale femeilor sunt uşor de satisfăcut

  Nevoile sexuale ale femeilor sunt ușor de satisfăcut, asta dacă știi cum este ca persoană și cunoști exact ce-i face plăcere și ce nu. Există nenumărate studii şi păreri avizate despre cât de puţin le cunosc bărbaţii pe femei când vine vorba despre sex. Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic cred că femeile visează să aibă în dormitor adevărate maşini de sex, bărbaţi capabili să le lase fără suflare în timpul unor maratoane sexuale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1