Atitudinea pozitivă faţă de propriul corp, extrem de importantă în intimitate

inru.jpg

Atitudinea pozitivă faţă de propriul corp extrem de importanta în intimitate
Cele mai multe persoane preferă să facă sex pe întuneric pentru că astfel corpurile lor nu sunt vizibile, ele având probleme cu nuditatea în faţa partenerului
foto: 123RF

Dacă nu te simţi confortabil cu imaginea trupului tău, lumina ar putea transforma partida de dragoste într-un fiasco. Fiind îngrijorat va fi imposibil să te bucuri de acţiune, iar în cazul femeilor să ajungă la orgasm.

Cele mai multe persoane preferă să facă sex pe întuneric pentru că astfel corpurile lor nu sunt vizibile, ele având probleme cu nuditatea în faţa partenerului de viaţă. Din păcate, o imagine de sine precară poate afecta plăcerea sexuală. Chiar dacă nu îţi găseşti propriul corp prea atractiv, în niciun caz nu trebuie să te comporţi ca modelele de pe copertele revistelor.

Încearcă să fii conştientă de faptul că acest tip de atitudine limitează experienţele în timpul actului sexual, care ar trebui să fie sincere şi fără inhibiţii. Şi, până la urmă, indiferent cum arăţi, încrederea în tine e cea care te face să arăţi atractivă.

Pentru a-ţi învinge timiditatea, trebuie să începi prin a te respecta şi a-ţi construi , încetul cu încetul, o atitudine pozitivă faţă de propriul corp. Cu siguranţă poţi face acest lucru. Tebuie să ai în vedere că fiecare individ, chiar dacă este mai plinuţ sau mai slab, are un organism unic. De asemenea, respectând o alimentaţie sănătoasă îţi poţi îmbunătăţi silueta.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Factorul mpact major asupra vieţii sexuale a femeilor

  Relaţia cu propriul corp este un factor important care afectează viaţa sexuală a femeii. Felul în care o reprezentantă a sexului frumos se simte în corpul ei îi influenţează dorinţa de a face dragoste şi satisfacţia sexuală. Sentimentele de vinovăţie, de insecuritate, gândurile negative despre cum arată, ideea că ar trebui să arate ca un fotomodel pot determina femeile să renunţe la a-şi mai dori să aibă o viaţă intimă activă.

 • Tot ce trebuie să aveţi în vedere despre preludiu

  Preludiul sexual oferă fiecărui partener oportunitatea şi timpul de a se pregăti pentru o activitate sexuală. Fără angajarea într-un preludiu, unii bărbaţi nu îşi acordă suficient timp pentru a fi complet excitaţi, pentru a menţine o erecţie fermă necesară pentru penetrare sau pentru un act sexual prelungit.

 • Suferinţa fizică psihică cauze ale unei relaţii sexuale nesatisfăcătoare

  Suferinţa fizică şi psihică sunt bariere în calea intimitaţii şi afectează viaţa sexuală. Pentru multe femei, sexul nesatisfăcător este strict legat de ceea ce se întâmplă în viaţa lor. Ele sunt cele care nu pot ignora depresiile, stresul , tristeţea de a nu comunica îndeajuns cu partenerul de viaţă sau unele afecţiuni fizice a căror rezolvare ar trebui căutată la un specialist.

 • Lipsa de respect duce deteriorarea unei relaţii mai mult decât ne imaginăm

  Respectul faţă de celălalt este crucial într-o relaţie. Oricine se pricepe să îi ofere o definiție, dar puțini știu cum să îl aplice în mod concret în viețile lor. În principiu, cu toții vrem să fim respectați, dar uităm să ne comportăm în același fel cu cel de lângă noi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1