Atitudinea potrivită şi câteva accesorii erotice condimentează orice partidă de sex

ati.jpg

Atitudinea potrivită accesorii erotice condimentează partidă de sex
Surprinde-l cu tot felul de jocuri sexuale sau foloseşte tot felul de accesorii erotice ce vor pune pe fugă monotonia
foto: 123RF

O relaţie de lungă durată nu este o scuză pentru o viaţă intimă monotonă. De aceea, tot timpul trebuie să aveţi grijă să nu cădeţi în capcana rutinei sexuale. Veniţi cu ceva nou de fiecare dată şi veţi vedea că sexul va fi la fel ca la început.

Dacă vrei să ştii cum poţi transforma mai mereu o partidă de sex într-o experienţă de neuitat, află că nu ai nevoie neapărat de scenarii complicate, ci doar de atitudinea potrivită şi de câteva accesorii.

Fiecare cuplu se confruntă la un moment dat cu monotonia, automatismele şi lipsa libidoului şi, din păcate, nimeni nu vorbeşte despre acest lucru. Vă cunoaşteţi deja prea bine pentru a crede că mai puteți fi surprinși de partener, dar lumea voastră nu trebuie să rămână închisă într-o zona de confort. Instalarea monotoniei nu semnifică declinul relaţiei voastre, ci este un prilej perfect pentru a introduce o schimbare!

Schimbă ordinea în care lucrurile se desfăşoară în mod obişnuit în dormitorul vostru şi surprinde-l cu tot felul de jocuri sexuale sau foloseşte tot felul de accesorii erotice ce vor pune pe fugă monotonia. O să fie, cu siguranţă, ceva de vis!

Loading...

Citește și