Aproape toate femeile au o fantezie secretă. La cine visează cel mai des?

secret.jpg

 Fantezia secretă au cele mai multe femei
Sexul cu un străin este una dintre cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Femeile tânjesc, uneori, după un strop de adrenalină, iar noutatea este un bun stimulent, motiv pentru care sexul cu un străin este una dintre cele mai frecvente fantezii ale acestora.

Fantezia sexului cu un străin atrăgător este considerată un afrodisiac extrem de puternic, care implică un bărbat, pe care nu îl cunoşti şi nici nu îl vei mai întâlni. O prezenţă misterioasă şi erotică, care te atrage şi îţi oferă un moment de neuitat.

De multe ori fantezia sexului cu o persoană străină este strâns legată de cea a sexului în locuri publice. Multe femei îşi imaginează că fac dragoste cu un bărbat misterios, cu care îşi intersectează privirea şi de care sunt puternic atrase. Imediat, ajung să facă sex cu el, fie într-un loc public, fie într-o cameră de hotel. Apoi îşi iau la revedere ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat şi nu se mai văd niciodată.

Sexul fără obligaţii implică o dăruire totală, din moment ce persoanele implicate nu se mai întâlnesc după. În fantezia ta, transpusă sau nu în realitate, poţi încerca orice, poţi spune orice.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1