Ai suferit din dragoste? Nu trebuie să permiţi ca experienţele trecute să îţi afecteze viaţa prezentă

dj.jpg

Ai suferit din dragoste
Indiferent cât de mult ai suferit, nu trebuie să permiţi ca experienţele trecute să îţi afecteze viaţa prezentă
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

În ultima perioadă, foarte multe cupluri ajung să se despartă din motive mai mult decât banale, dar toate aceste eşecuri în ce priveşte viaţa sentimentală au la bază teama de respingere.

Se spune că niciodată nu scapi de lucrurile de care te temi cel mai mult, ceea ce este perfect adevărat. Dacă porneşti cu stângul într-o relaţie, dacă te gândeşti că el te va înşela, dacă consideri că nu este bărbatul potrivit pentru tine sau dacă consideri că sentimentele lui vor înceta să mai existe pentru tine, atunci în niciun caz nu te afli pe calea cea bună. Relaţia ta va avea o singură direcţie, însă nu cea care trebuie.

Teama de respingere te împiedică să fii prezentă în relaţie

O femeie care a suferit din dragoste va trebui să înveţe să-şi înfrunte demonii. Teama de respingere va fi mereu o piedică în calea fericirii. Dacă te gândeşti doar la experienţele negative şi încerci să îl compari pe actualul cu fostul, nu vei reuşi să fii prezentă în relaţie. Vei începe să faci greşeli, să fii distantă, să te comporţi într-o aşa manieră încât iubitul tău îşi va dori să fugă cât mai repede de tine. Teama de respingere te va împiedica să te simţi bine şi să dezvolţi sentimente pentru persoana din viaţa ta. Indiferent cât de mult ai suferit, nu trebuie să permiţi ca experienţele trecute să îţi afecteze viaţa prezentă.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cunoscut şi sub numele ştiinţific de răspuns senzorial autonom culminant (Autonomous Sensory Meridian Response - ASMR), orgasmul cerebral nu este neapărat o senzaţie sexuală, ci un val euforic declanşat de diverşi stimulti, care oferă o stare de bine extraordinară.

  • De ce ne plictisim într-o relaţie

    Plictiseala intervine la un moment dat în orice relaţie amoroasă. În unele cazuri mai devreme, în altele mai târziu. Nu trebuie să disperi. De cele mai multe ori lucrurile pot reveni la normal, dacă fiecare partener va face efortul sa îşi re-comunice mesajul personal, adică dorinţele, nevoile, aşteptările sale în ceea ce priveşte această relaţie.

  • Ce se ascunde în spatele sentimentului de nesiguranţă în relaţie

    Teama de separare, de abandon, gelozia, agăţarea de partener, controlul exagerat, plângerile repetate, reproşurile, solicitarea permanentă a dovezilor de iubire, autovictimizarea, toate acestea sunt manifestări de nesiguranţă care apar atât la bărbaţi, cât şi la femei.

  • Sexul în trei soluţia firească pentru cuplurile care s-au plictisit

    Sexul în trei pare uneori soluţia firească pentru cuplurile care s-au plictisit, însă nu vor să se despartă sau să facă ceva „pe furiş”. S-o faci în faţa partenerului de viaţă parcă aduce mai puţin a trădare şi mulţi consideră cea de-a treia persoană un „adaos” plăcut, nu un pericol. Asadar, dacă te încântă și pe tine ideea, măcar de amorul artei, trebuie să iei în calcul ce te așteaptă. Există o doză de pericol asupra relației și e bine să fii pegătită și pentru consecințe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1