Află care sunt inamicii cotidieni ai apetitului sexual!

probleme_cuplu.jpg

Află care sunt inamicii cotidieni ai apetitului sexual
Stresul acumulat influenţează negativ viaţa sexuală şi implicit dorinţa de a mai face sex
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Lipsa sau scăderea libidoului este o problemă cu care se confruntă mulţi oameni şi se petrece adesea din cauze comune, ce ţin de stilul de viaţă adoptat. În articolul de mai jos, află care sunt inamicii cotidieni ai apetitului sexual!

Imaginea de sine

Imaginea de sine negativă este corelată cu o stimă de sine scăzută. Dacă nu te simţi bine în pielea ta, cel mai probabil, nu te vei simţi bine nici în dormitor. Încrederea în atuurile tale feminine este direct proporţională cu libidoul.

Problemele de cuplu

Conflictele nerezolvate şi resentimentele trebuie alungate dacă doriţi să vă redobândiţi intimitatea şi afecţiunea în cuplu. În special pentru femei, conexiunea la nivel emoţional cu partenerul de cuplu joacă un rol major în descătuşarea pe plan sexual. Aşadar, nu te aştepta la o reîntoarcere a libidoului, dacă în relaţia ta există certuri constante, infidelitate şi alte neînţelegeri fundamentale, care te lovesc pe plan emoţional.

Stresul de zi cu zi şi alimentaţia dezechilibrată

Stresul acumulat influenţează negativ viaţa sexuală şi implicit dorinţa de a mai face sex. Problemele cu banii, de la locul de muncă, grijile cotidiene, neînţelegerile cu partenerul de viaţă, o alimentaţie dezechilibrată sunt factori importanţi care duc la o viaţă sexuală nesatisfăcătoare.

Depresia

Depresia este cel mai periculos duşman cotidian al libidoului. În prezent, riscurile de depresie sunt în creştere, iar afecţiunea în sine, precum şi tratarea ei cu antidepresive, scad în egală măsură libidoul.
 

Loading...
 
 

Citește și

 • Motivul cele mai multe cupluri aleg să se despartă

  Cele mai multe dintre cupluri aleg să se despartă din cauza epuizării conflictuale, nicidecum din cauză că iubirea dintre ei s-ar fi stins.

 • motivele bărbaţii sunt părăsiţi de partenerele de viaţă

  Relaţiile de cuplu nu sunt uşor de întreţinut, presupun o muncă de echipă, ca într-un dans în doi, iar atunci când „dansul” nu este realizat cu uşurinţă, relaţia se termină dezastruos. În articolul de mai jos, aflaţi unul dintre motivele pentru care bărbaţii sunt părăsiţi de partenerele de viaţă.

 • Indiferenţa în cuplu şi consecinţele ei asupra relaţiei

  O relaţie înseamnă preocuparea permanentă pentru nevoile partenerului, pentru nevoile tale şi ale relaţiei. Este evident că ceea ce face ca o relaţie să nu mai funcţioneze nu sunt lipsa de încredere, lipsa de comunicare sau certurile frecvente, ci pur şi simplu lipsa interesului şi indiferenţa.

 • Aspecte ale vieţii intime de care este bine să ţineţi cont

  Cele mai importante aspecte ale vieţii intime de care este bine să ţineţii cont sunt încrederea în tine şi curajul. Sunteţi doar voi doi în centrul universului, vă iubiţi şi vreţi să vă simţiţi bine. În niciun caz să nu-ţi treacă prin minte gânduri privind felul în care arăţi. Datorită stării de excitaţie bărbaţii nu observă colăceii sau celulita. Şi chiar dacă ţi-ar vedea aceste defecte, probabil că oricum nu ar fi deranjat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1