Adevărul pentru care bărbații înșală! Cele mai frecvente motive

inf.jpg

Adevărul pentru care bărbații înșală
Când nu se mai discută pe marginea problemelor care apar, din punct de vedere sexual, bărbaţii aleg să înşele
foto: 123RF

Comunicarea joacă un rol foarte important în relaţia de cuplu, atât pe plan emoţional, cât şi pe plan sexual. Când nu se mai discută pe marginea problemelor care apar, bărbaţii aleg să înşele. Motivul îl reprezintă frustrarea şi diminuarea stimei de sine, iar pentru a-şi confirma masculinitatea, partenerul apelează la adulter.

Alteori, însă, lipsa de relaţionare pe plan sexual poate fi cauzată chiar de parteneră, aceasta renunţând la a mai avea grijă de spectul fizic. În această situaţie, bărbatul nu se mai simte atras de aceasta şi ajunge să înşele.

Aşadar, este foarte important ca, atunci când observi că există probleme de comunicare sau că s-a instalat rutina care ameninţă siguranţa cuplului, să iei măsuri. Fie că este vorba despre o îmbunătăţire a dialogului sau despre diverse modalităţi de revigorare a relaţiei, metodele la care poţi apela sunt diverse, trebuie doar să încerci, pentru a vedea care funcţionează în cazul tău.

 

Loading...

Citește și

  • Ce vor bărbaţii în intimitate tem spunăa

    De foarte multe ori, iubitul are în minte diverse fantezii, care de care mai nebunatice şi mai solicitante. Totuşi, se teme să ţi le dezvăluie, sau cel puţin, nu ţi le dezvăluie în totalitate, de teamă de a nu-l respinge sau de teamă ca tu să nu crezi că el te vede ca pe un instrument al plăcerii şi atât.

  • Prima intalnre barbat îpoate ndicii adevaratele intenţii

    Pentru o femeie este foarte uşor să-şi dea seama dacă un bărbat vrea doar sex sau vrea o relaţie serioasă. Trebuie să fii foarte atentă la modul cum te tratează, la cum vorbeşte cu şi despre tine, dacă foloseşte "noi" sau "eu şi tu" în discuţiile voastre. De asemenea, este foarte important felul în care vorbeşte cu tine.

  • Masturbarea între tabu şi beneficii

    Foarte multe mituri circulă şi în ziua de astăzi despre masturbare. Este încă un subiect cu care nu ne simţim deloc confortabil şi pe care îl discutăm, dacă avem curaj, cu voce joasă şi ruşinaţi. Cu toate acestea studiile medicale încearcă să ne convingă că nu este cel mai rău lucru de pe lume, ba dimpotrivă.

  • Aproape toţi bărbaţii spun că nu pot fi păcăliţi la capitolul orgasmul unei femei, că ştiu ei să citească toate semnele şi că, oricum, se pricep să mulţumească o femeie pe deplin. Dar, atenţie, femeile pot mima orgasmul. Cum? Îţi spune Ginger Devil, vedetă în filmele XXX.