Acesta este micul secret care ajută la consolidarea relaţiei de dragoste!

autentic.jpg

Acesta este micul secret ajută la consolidarea relaţiei de dragoste
Micul secret care ajută la consolidarea dragostei este să oferi partenerului dreptul de a fi autentic, de a fi el însuşi
foto: 123RF

Micul secret care ajută la consolidarea relaţiei de dragostei este să oferi partenerului dreptul de a fi autentic, de a fi el însuşi. Bineînţeles, înainte de toate este necesar ca şi el să îşi ofere acest drept. Ce poate fi mai minunat decât să fii conştientă de frumuseţea interioară şi de puterea partenerului, iar el să ştie cât de mult îl apreciezi pentru ceea ce este.

Însă, dacă nu eşti de acord sau nu îţi place în mod special ceea ce face sau spune iubitul tău, nu trebuie să te enervezi şi să pui imediat capăt relaţiei doar pentru că uneori nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

Nu trebuie să iei nimic personal şi ar trebui să te gândeşti că toţi am avut un drum propriu al vieţii şi am întâmpinat uneori situaţii similare sau diferite, aşa că este perfect normal să nu vă puneţi de acord de fiecare dată. Puteţi să vă ascultaţi şi să alegeţi ceea ce este mai bun din micile neînţelegeri.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1