8 poziţii pentru sexul în cadă

pozitii_pentru_sexul_in_cada.jpg

Pozitii pentru sexul în cada
Cele mai multe poziţii pentru sexul în cadă vă fac viaţa intimă mult mai interesantă
Foto: Click!

Duşul sau cada nu ar trebui să fie un impediment pentru a vă bucura de o partidă de sex explozivă. Dar pentru ca totul să iasă pefect trebuie să puneţi în practică cele mai bune poziţii pentru sexul în cadă.

Unele cupluri preferă să facă sex de cele mai multe ori în aceeaşi poziţie sau în acelaşi loc. Dar pentru a nu se instala rutina şi a face viaţa sexuală mult mai interesantă încercaţi poziţii pentru sexul în cadă.

Poziţii pentru sexul în cadă: 1. Janukurpara

O postură specială şi una dintre cele mai sexy poziţii pentru sexul în cadă. Bărbatul stă în picioare, femeia în braţele lui, încolăcindu-şi mâinile în jurul gâtului lui. Poziţia permite demonstrarea forţei fizice a partenerului, lucru destul de excitant pentru femeie.

Poziţii pentru sexul în cadă: 2. Sikara

Este una dintre cele mai interesante poziţii pentru sexul în cadă şi merită pusă în practică pentru a vă condimenta viaţa sexuală. În această ipostază femeia poate fi penetrată adânc, iar bărbatul va avea senzaţia că vaginul ei este mai îngust. Când faceţi sex în apă trebuie să aveţi grijă să vă păstraţi echilibrul pentru a nu aluneca.

Poziţii pentru sexul în cadă: 3. Mausala

Putem spune că este una dintre cele mai erotice poziţii pentru sexul în cadă care pusă în practică oferă satisfacţie maximă ambilor parteneri. În timp ce femeia se arcuieşte pe spate, sprijinindu-se în mâini, bărbatul îi poate mângâia sânii cu o mână, iar cu cealaltă îi ţine bazinul pentru mai mult confort şi siguranţă.

Poziţii pentru sexul în cadă: 4. Tripadam

Fără nici o discuţie este una dintre cele mai satisfăcătoare poziţii pentru sexul în cadă. Este ideală pentru mişcări lente şi oferă plăcere maximă ambiilor parteneri.

Poziţii pentru sexul în cadă: 5. Sammilena

De cele mai multe ori cuplurile care o pun în practică consideră că este una dintre cele mai bune poziţii pentru sexul în cadă. Partenerii stau faţă în faţă, se pot săruta, mângâia în voie şi în acest fel se pot bucura de cele mai intime momente.

Poziţii pentru sexul în cadă: 6. Dolita

Bărbatul este cel care preia conducerea şi este considerată de cei care o pun deseori în practică una dintre cele mai satisfăcătoare poziţii pentru sexul în cadă. Pentru a-şi satisface partenera pe deplin, el trebuie să o ţină de talie, pentru mai multă stabilitate şi pentru a putea impinge penisul mult mai adânc.

Poziţii pentru sexul în cadă: 7. Manmathprina

Cuplurile care o pun în practică spun că este una dintre cele mai bune poziţii pentru sexul în cadă. În această postură bărbatul poate să facă mişcări scurte şi dese. Este foarte important ca femeia să se sprijine cu un braţ de marginea căzii, iar cu celălalt de gâtul partenerului pentru mai multă stabilitate.

Poziţii pentru sexul în cadă: 8. Viparitaka

Este considerată una dintre cele mai sexy poziţii pentru sexul în cadă. Dacă aveţi o cadă comodă şi încăpătoare această ipostază este ideală, deoarece femeia poate controla penetrarea şi în acest fel să ajungă mult mai repede la orgasm.

 

 

loading...
Loading...

Citește și