8 August, Ziua Internaţională a Orgasmului Feminin. Soluţii pentru atingerea plăcerii sexuale

orgasm.jpg

8 August Ziua Internaţională a Orgasmului Feminin
În fiecare an, pe 8 august, femeile de pe tot mapamondul sărbătoresc Ziua Internaţională a Orgasmului Feminin
foto: 123RF

În fiecare an, pe 8 august, femeile de pe tot mapamondul sărbătoresc Ziua Internaţională a Orgasmului Feminin. Sărbătoarea, dacă nu ştiaţi, se trage din oraşul Esperantina din Brazilia, unde consilierul oraşului a decis să dedice o zi celebrării orgasmului feminin pentru a-şi achita „datoria sexuală” faţă de soţie. În acest moment, aniversarea specială a fost preluată şi de alte ţări precum: Mexic, Spania, Norvegia, Argentina.

Ce este orgasmul?

Orgasmul este punctul culminant şi final al excitaţiei sexuale, caracterizat prin senzaţii fizice intense. Pentru femei, a fost multă vreme o componentă misterioasă a sexului. Chiar dacă acum, în majoritatea societăţilor, nu mai este un subiect tabu, multe reprezentante ale sexului frumos nu reuşesc să ajungă la orgasm în timpul unei partide de amor. Vrei să ştii cum îţi aduci iubita la orgasm? Află că nu trebuie să faci nimic complicat, ci dimpotrivă, este vorba de lucruri de bun simț, care ar trebui să aibă loc de fiecare dată în momentele intime.

Insistă pe preludiu, măreşte considerabil şansele

Începutul actului sexual este foarte important, deoarece mărește considerabil șansele ca o femeie să ajungă la orgasm. Acestea adoră să fie răsfățate și încălzite în cel mai tandru și mai îndrăzneț mod. Dezbrac-o total, sărut-o încet peste tot, mângâie-i sânii și atinge-o ușor în zona organului genital. Continuă preludiul până când simți că partenera este excitată la maximum.

Alege poziţiile sexuale care o satisfac

Sunt câteva poziții sexuale care le ajută pe femei să ajungă la orgasm. De exemplu, una dintre cele mai bune este poziția în care femeia stă deasupra, deoarece deține controlul și se poate mișca în voie pentru a spori plăcerea. Cu atât mai mult, această ipostază este preferată și de bărbați, fiindcă ei își pot admira partenera în toată splendoarea.

Sexul oral, o metodă eficientă

Cele mai multe femei iubesc sexul oral, fiindcă în acest fel pot obține mult mai ușor orgasmul, lucru care este considerat o parte esențială a vieții intime. Dar pentru asta bărbatul trebuie să folosească limba cât mai mult în zona organului genital și în special pe clitoris, deoarece acesta este foarte sensibil. Acest lucru o va face pe femeie să își dorească foarte mult să atingă climaxul și să experimenteze senzații de neuitat.

Masează şi stimulează punctul G

Unele femei experimentează senzații sexuale intense în momentul în care le este stimulat acest loc intim. Punctul G este de mărimea unghiei de la degetul mare şi este localizat, mai exact, la aproximativ 3-4 cm de la intrarea în vagin, pe peretele superior. Cea mai bună tehnică pentru stimularea punctului G este aceea de masare cu două degete, prin mișcări ferme și puternice. Pe de altă parte, există și tot felul de jucării sexuale speciale pentru stimularea punctului G care pot aduce femeia la orgasm.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1