7 curiozităţi despre prezervative

curiozitati_despre_prezervative.jpg

Curiozitati despre prezervative
Pe lângă modul de folosire, există şi o mulţime de curiozităţi despre prezervative cum ar fi: materialul din care sunt fabricate
Foto: Click!

Prezervativele au fost folosite cu mult timp în urmă, nu sunt o invenţie modernă, însă nu au fost la fel ca cele pe care le folosim astăzi. Există o mulţime de curiozităţi despre prezervative, dintre care noi vă prezentăm câteva.

Curiozităţi despre prezervative: 1. Cele cu arome dăunează femeilor

Una din curiozităţi despre prezervative este că femeile nu pot suporta orice prezervativ, de aceea sunt recomandate cele ultrafine fără prea multe arome, dar, mai ales, fără zahăr în aromă, deoarece pot schimba PH-ul vaginului, ducând la infecţii.

Curiozităţi despre prezervative: 2. Fără o sursă de căldură în apropiere

Prezervativele ţinute în portofel, geantă, buzunar sau la temperaturi mai ridicate se deteriorează. Ele trebuie păstrate în locuri răcoroase ferite de umiditate.

Curiozităţi despre prezervative: 3. Fără lubrifiant pe bază de ulei

Trebuie să ştiţi că lubrifiantul pe bază de ulei deteriorează latexul din care este făcut prezervativul. Este recomandat să folosiţi lubrifiant pe bază de silicon sau apă.

Curiozităţi despre prezervative: 4. Sunt împachetate manual

Puţin dintre voi cred că ştiţi că prezervativele sunt împachetate manual şi trec prin mai multe mâini până ajung pe piaţă. Ele sunt închise foarte bine pentru a nu se deteriora.

Curiozităţi despre prezervative: 5. Unele sunt fabricate din intestine de miel

Aproximativ 99 la sută dintre  prezervative sunt fabricate din latex, iar restul sunt fabricate din intestine de miel. Cei care le preferă pe cele din intestine de miel trebuie să ţină cont de un aspect foarte important că ele protejează doar împotriva sarcinii nedorite, nu şi împotriva BTS.

Curiozităţi despre prezervative: 6. Erau făcute din cauciuc

Prezervativele  din cauciuc au apărut după ce, în anul 1839, Charles Goodyear a descoperit un mod de procesare a cauciucului natural, prin care să-l facă mai elastic. Astfel au apărut primele prezervative din cauciuc vulcanizat, care se puteau întinde fără a se rupe atunci când erau folosite. Totuşi aceste prezervative aveau unele dezavantaje, cum ar fi grosimea şi unele imperfecţiuni care le făceau inconfortabile.

Curiozităţi despre prezervative: 7. Chinezii au introdus ideea

Una dintre cele mai mari curiozităţi este că prezervativele au fost folosite prima dată de chinezi, care se fereau de infecţii, folosind o hârtie de mătase înmuiată în ulei cu care îşi acopereau penisul. Japonezii au inventat două tipuri de prezervative confecţionate din piele subţire şi din carapace de broască ţestoasă.

 

Loading...

Citește și

  • Dacă nu sunteţi actori de filme porno, îndopaţi cu injecţii şi medicamente pentru stimularea performanţelor sexuale, cel puţin unul din aceste lucruri vi s-a întâmplat şi vouă.

  • Alimente care sporesc pofta de sex

    Trebuie să ştiţi că există alimente care sporesc pofta de sex. Acestea, dacă sunt consumate în mod constant, pe lângă aportul pe care îl aduc sănătăţii, au darul de a îmbunătăţii viaţa sexuală. Și rezultatele se vor simți din prima zi, iar partenerul de viață îți va fi recunoscător.

  • Sexul cu barbatul rac

    Fiecare persoană are o sexualitate aparte care este puternic influenţată de semnul zodiacal. Este cunoscut faptul că bărbatul Rac este cel mai sensibil din tot zodiacul. Sexul cu bărbatul Rac trebuie să fie romantic şi mereu are nevoie de confirmare când este în intimitate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1