6 cele mai mari frustrări sexuale ale bărbaţilor pe care femeile trebuie să le ştie

54-sex-shutterstock.jpg

Medicamente care taie pofta de sex
Medicamente care taie pofta de sex sunt multe, important este să le evitaţi pe cât posibil
Foto: Shutterstock
Citeste tot despre: 

Frustrările sexuale se formează în timp, când se repetă o anumită greşeală în viziunea partenerului, iar el nu are curajul să-ţi spună.

Ca să nu se ajungă într-o situaţie de acest gen este recomandat ca partenerii să discute despre cea ce îi nemulţumeşte. Iată câteva dintre frustrările bărbaţilor pe care le au în intimidate.

1. Când sunt obligaţi de partenere să ejaculeze mai repede

Nimic nu este mai frustrant pentru un bărbat decât să-l obligi să termine mai repede actul sexual şi să ejaculeze. Dacă eşti grăbită sau ai altă treabă mai bine îl refuzi şi faci sex doar în momentul în ai timp la dispoziţie şi poţi să-I acorzi atenţia de care are nevoie.

2. Când partenera închide ochii în timp ce fac sex

Ei vor ca în intimitate să păstreze mereu contactul atât vizual cât şi verbal cu partenerele. Sigur îl va frustra o femeie care închide ochii şi refuză să îi mai acorde vreo atenţie. Este cunoscut faptul că bărbaţii au nevoie de feedback, pentru a ştii că prestaţia lor este satisfăcătoare.

3. Când nu sunt răsfăţaţi cu gesturi de afecţiune

Cei mai mulţi bărbaţilor sunt generoşi în pat, pun plăcerea femei pe primul loc şi vor să fie satisfăcută. Se vor simţii frustraţi în momentul în care nu sunt răsplătiţi cu gesturi tandre pline de afecţiune şi doar folosiţi.

4. Când partenera nu este epilată

Bărbaţii pun foarte mare preţ pe felul în care arată femeia în intimidate. Nu le pică bine în momentul în care o văd neîngrijită şi neepilată, mai ales în zona intimă.

5. Când partenera nu atinge orgasmul

Bărbaţii vor ca în timpul partidelor de sex şi partenerele să se simtă bine. Ei vor începe să se simtă frustaţi de faptul că ele nu ajung la orgasm şi din acest motiv, ei se vor concentra doar ca să o satisfacă pe ea. Acestă situaţie îi face şi pe ei să refuze să aibă orgasm.

6. Când femeia vrea doar sex normal

Bărbaţii vor ca partenerele să fie deschise la tot ce este nou când sunt în pat. Nu se simt bine când întâlnesc o femeie limitată, care vrea să facă sex într-o singură poziţie.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1