5 poziţii sexuale pentru bărbaţii cu penisul mic

penis_mic.jpg

Poziţii sexuale pentru bărbaţii cu penisul mic
Poziţii sexuale pentru bărbaţii cu penisul mic sunt multe, trebuie să o alegeţi doar pe cea care vă satisface
Foto: Click

Majoritatea bărbaţilor cred că un penis cu dimensiuni mari este mult mai satisfăcător pentru o femeie decât unul mic, ceea ce nu este în totalitate adevărat. Şi bărbaţii mai puţin dotaţi pot satisface o femeie dacă au atitudinea potrivită. Iată câteva poziţii sexuale pentru bărbaţii cu penisul mic care merită încercate.

Click! Îţi recomandă 5 poziţii sexuale pentru bărbaţii cu penisul mic

Poziţii sexuale pentru bărbaţii cu penisul  mic:1. Femeia deasupra

Este una dintre cele mai bune poziţii sexuale pentru bărbaţii cu penisul mic. Această poziţie are avantajul că transformă şi cel mai mic penis într-unul cu dimensiuni îndeajuns de mari cât să stimuleze profund, deoarece femeia stă deasupra şi deţine controlul. În această situaţie ea poate să ajungă şi foarte repede la orgasm.

Poziţii sexuale pentru bărbaţii cu penisul  mic:2. Căţeluşul

Căţeluşul este o poziţie excitantă, intimă, profundă şi eficientă pentru ambii parteneri. Folosind unghiul corect, acceastă poziţie poate face ca şi cel mai mic penis să se simtă mare. În acest fel penetrarea este foarte intensă, iar iubitul tău va înnebuni de plăcere.

Poziţii sexuale pentru bărbaţii cu penisul mic:3. Vibraţii

Este o poziţie în care corpurile se ating foarte excitant, emiţând parcă vibraţii, iar bărbatul are privire către locul care îi place cel mai mult, fundul femeii. În această ipostază orgasmul este garantat şi poate fi  una dintre acele poziţii sexuale pentru bărbaţii cu penis mic. Într-adevăr el are ceva de muncă, dar trebuie să-i demonstreze că se descurcă, nefiind foarte dotat.

Poziţii sexuale pentru bărbaţii cu penisul  mic:4. Ex –Sex

Este cu siguranţă una dintre cele mai creative poziţii, aşa că trebuie să o încerci. Chiar dacă iubitul tău nu este foarte dotat, nu este cazul să îţi pierzi speranţa, deoarece există soluţii pentru această situaţie. Ex-Sex merită încercată şi este una dintre cele mai erotice poziţii sexuale pentru bărbaţii cu penisul mic.

Poziţii sexuale pentru bărbaţii cu penis mic:5. Rebus

Este o poziţie comodă, fiindcă amândoi partenerii stau întinşi pe spate. O poziţie foarte excitantă, căci se pot privi şi mângâia în voie, în timp ce trupurile lor sunt încrucişate ca într-un careu de rebus. Este nemaipomenită pentru preludiu, căci cei doi se pot dirija reciproc şi îşi stârnesc cheful pentu alte poziţii mai dificile. Şi nu în ultimul rând este una dintre acele poziţii sexuale pentru bărbaţii cu penisul mic.

Loading...

Citește și

  • Pozitii sexuale mai putin cunoscute

    Tot aud de la o vreme, în stânga şi în dreapta, diverse persoane care spun că, viaţa lor sexuală nu mai e aşa de satisfăcătoare. În acest articol veţi găsi câteva poziţii sexuale mai puţin cunoscute, care să vă ajute să vă condimentaţi viaţa sexuală.

  • Fantezii sexuale

    Este cunoscut faptul că bărbaţii au fantezii sexuale doar cu femei. Unele dintre aceste dorinţe pot fi îndeplinite, dar femeia este cea care hotărâşte ce se transformă în realitate şi ce rămâne fantezie pentru totdeauna.

  • Poziţii sexuale incomode pentru bărbaţi

    De multe ori alegem ca în intimitate să punem în practică poziţii cât mai comode care nu necesită prea multă bătaie de cap. Dar sunt şi femei care vor să experimenteze tot felul de poziţii sexuale şi care îi pun în dificultate pe bărbaţi. Iată câteva poziţii sexuale incomode pentru bărbaţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1