5 mituri despre sex: Mai mare înseamnă mai bine?

orgasm.jpg

mituri despre sex
Minciunile pe care le crezi despre sex îți afectează viața personală
Foto: Arhiva Click!

Este timpul să uiți de inhibiții și să descoperi câteva minciuni pe care le credeai orebește despre sex. Astfel de mituri sunt mediatizate în industria cinematografică și, mai ales, pornografică, însă sunt complet false.

Educația sexuală este foarte importantă, încă din perioada adolescenței. Cu toate că mulți oameni au impresia că știu totul despre acest aspect, miturile complet false despre sex încă sunt crezute de majoritatea.

Iată 5 mituri despre sex pe care le credeai adevărate

 1. Mai mare înseamnă mai bine? Poate doar pentru egoul bărbaților, dar nu și pentru plăcerea femeilor. De fapt, sondajele arată că sexul feminim preferă un penis de dimensiuni normale, pentru că au experimentat dureri îngrozitoare în timpul sexului cu un bărbat mult prea „dotat”, potrivit site-ului bustle.com.
 2. Prima experiență sexuală doare îngrăzitor de tare? Nu în toate cazurile. Dacă femeia este excitată nu ar trebui să simtă disconfort. Fetele care fac sex prima oară în viața lor ar trebui să își aleagă un partener atent, care să știe cum să se poarte cu ele.
 3. Toată lumea crede că bărbații se gândesc la sex la fiecare șapte secunde. Cu siguranță, sexul masculin pare să vorbească cel mai des despre acest subiect, dar nu există dovezi care să susțină acest mit.
 4. Dacă bărbatul ajunge la orgasm în 10 minute suferă de ejaculare precoce? E normal să fii frustrată dacă el termină în două minute, dar cei mai mulți bărbați nu pot rezista unei partide de sex care să dureze mai mult de 5-10 minute.
 5. Femeile care fac sex de la prima întâlnire sunt ușoare? Complet fals. Sexul feminin este ținta prejudecăților de acest gen. Bărbații nu sunt puși la zid niciodată din cauza acestui mit. 
Loading...

Citește și

 • Defecte feminine pe care barbatii le adora

  Cei mai mulți bărbați nu caută perfecțiunea la o femeie, ci aceea persoană care să îi completeze și care să îi iubească. De aceea, ei trec cu vederea anumite aspecte care nu îi deranjează și ne referim aici la acele mici defecte feminine pe care bărbații le adoră.

 • cele mai ridicole sfaturi despre sex

  Cele mai multe cupluri își încep ziua cu o partidă de sex. Din acest motiv trebuie să ştiţi câteva dintre cele mai bune poziţii pentru sexul de dimineaţă. Ele au rolul de a vă condimenta viaţa sexuală şi a o face mult mai interesantă.

 • Intrebari despre sex pe care barbatii nu au curajul sa le puna

  Mereu au existat întrebări despre sex pe care bărbații nu au curajul să le pună. Deşi sunt de foarte multe ori mai direcți și foarte sinceri decât femeile, ei ezită în faţa unor aspecte sensibilă.

 • ai o relatie la distanta

  Sexul la prima întâlnire poate fi o experiență unică pentru oricare dintre noi. Important este să avem curaj să ne lăsăm duși de val... cu măsură. Sunt câteva aspecte de care e bine să ţineţi cont atunci când faceţi acest pas.