5 fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită

fantezii_pentru_o_viata_sexuala_implinita.jpg

Fantezii pentru o viata sexuala implinita
Sexul oral de dimineaţă poate fi una dintre cele mai erotice fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită
Foto: Click!

Despre sex se spune că este partea cea mai frumoasă şi fascinantă dintr-o relaţie. O viaţă sexuală satisfăcătoare înseamnă să ne punem în practică şi fanteziile erotice care ne excită. Cele mai interesante fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită au rolul de a ne condimentanta momentele intime.

Click! Vă spune care sunt cele mai incitante fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită care merită puse în practică ori de câte ori aveţi ocazia.

Fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită: 1. Sex oral de dimineaţă

Sexul oral de dimineaţă este una dintre cele mai dorite fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită. Majoritatea persoanelor au această dorinţă şi nu ezită să o pună în practică ori de câte ori au ocazia. Îşi doresc să aibă parte la primele ore ale dimineţii de un sex oral făcut de partenerul de viaţă. Cum se întâmplă de dimineaţă ca mai toţi să ne trezim relaxaţi şi odihniţi, nu ar fii rău să ne îndeplinim mai des această fantezie.

Fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită: 2. Sex pe masa din bucătărie

Acest loc este ideal pentru o partidă de sex memorabilă. Sexul pe masa din bucătărie este printre cele mai dorite fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită cu o încărcătură erotică foarte mare. Pe masă pot fi puse în practică foarte multe poziţii, iar plăcerea ambilor parteneri va fi mult mai intensă.

Fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită: 3. Sex în piscină

Sexul în piscină este una dintre cele mai puse în practică fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită. Acesta îţi poate oferi momente şi senzaţii de neuitat, cu condiţia să nu fiţi surprinşi.Vă puteţi răsfaţa cât timp doriţi în apă, fiindcă aveţi un scop, acela de a face sex. Un amănunt foarte important de care trebuie să ţineţi cont când faceţi sex în piscină este că trebuie să alegeţi un loc în care apa să nu fie mai adâncă de talie pentru a nu vă dezechilibra.

Fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită: 4. Sex în parc

Una dintre cele mai fascinante fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită este şi sexul pe o bancă în parc. Cuplurile se gândesc des la această fantezie, în special acele cupluri nonconformiste care nu au nici o problemă dacă ar fi surprinşi în cele mai intime momente. Se pare că tot mai mulţi visează ca, măcar o dată în viaţă, să aibă parte de o partidă de sex stând pe o bancă în parc. 

Fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită: 5. Sex în trei

Cele mai multe persoane au această fantezie, să facă sex în trei, măcar o dată în viaţă. Ei visează la momentul în care vor fi mângâiaţi, sărutaţi şi alintaţi de cele două persoane, dispuse să le satisfacă şi cea mai intimă dorinţă sexuală. Aceasta este una dintre cele mai frecvente fantezii pentru o viaţă sexuală împlinită, fiindcă pur şi simplu îi excită ideea de a fi adoraţi de mai multe persoane.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Cuvinte care îi excita pe barbati

    Este cunoscut faptul că bărbaţii se excită atât vizual cât şi auditiv. Iată care sunt acele cuvinte care îi excită pe bărbaţi şi de ce este recomandat să le foloseşti în pat.

  • Care este mărimea medie a penisului în diferite ţări

    Întotdeauna dimensiunea penisului a fost o preocupare constantă pentru marea majoritate a bărbaţilor. Care este mărimea medie a penisului în diferite ţări? De-a lungul timpului au fost făcute tot felul de statistici care să poată da un răspuns cât mai concret la această întrebare.

  • Ce sa nu faci dupa o despartire

    După orice relaţie eşuată avem tendinţa să credem că lumea s-a terminat, însă nu este chiar aşa. Învaţă ce să nu faci după o despărţire, iar cu timpul lucrurile vor reveni la normal.