4 semne care arată că ai o relaţie de cuplu ideală

sex.jpg

4 semne care arată că ai o relaţie de cuplu ideală
Sexul nu este doar un mod de a primi şi de a oferi plăcere, ci şi o metodă de a vă conecta fizic, emoţional şi spiritual
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Relaţia de cuplu perfectă este cea în care scopurile şi idealurile celor doi parteneri sunt comune. Este una în care există respect şi sentimente. Cu toate acestea, există câteva lucruri comune tuturor relaţiilor pe care partenerii le descriu ca fiind ideale.

1. Aveţi curaj să vorbiţi despre orice

Relaţia ideală este una în care nu te temi să spui celuilalt ceea ce  gândeşti. Până la urmă, asta înseamnă să te simţi liberă şi confortabil în relaţie.

2. Nu neglijaţi activitatea sexuală

Sexul nu este doar un mod de a primi şi de a oferi plăcere, ci şi o metodă de a vă conecta fizic, emoţional şi spiritual. Intimitatea creează o legătură extrem de puternică între cei doi parteneri. Aşadar, cu cât mai multă intimitate, cu atât mai bine.

3. Nu vă plictisiţi

Unul de altul sau unul cu altul. Se spune că relaţiile ideale sunt acelea în care în mod constant ai ceva de învăţat de la partener şi în care fiecare zi poate însemna o aventură, chiar dacă faceţi lucruri mărunte.

4. Recunoaşteţi amândoi când greşiţi

În cazul unei dispune, este de admirat când ambii parteneri sânt dornici să accepte o parte din vină şi să îşi ceară iertare. Dragostea adevărată implică să îţi ceri iertare atunci când greşeşti. Cuplurile cărora nu le este frică să recunoască că au greşit şi încep să implementeze o soluţie de rezolvare a problemei care a dus la ceartă, înseamnă că au o relaţie perfectă.

Loading...

Citește și

 • doresc bărbaţii de la femei atunci când fac sex

  Sexul în acelaşi dormitor, în acelaşi pat, în acelaşi decor, cu aceeaşi femeie poate deveni plictisitor pentru un bărbat la un moment dat. De aceea, este bine să încerci din când în când să schimbi ceva în relaţia voastră intimă, să vii cu idei năstruşnice, să fii mai spontană.

 • motiv erectie dimineata

  Cele mai multe femei cred că bărbaţii sunt atât de obsedaţi de sex, încât nici când dorm nu îşi pot controla dorinţa şi, din acest motiv, se trezesc cu o erecţie. Nimic mai fals. Această reacţie a organismului masculin face parte din ciclu normal de somn. O explicaţie pentru erecţia de dimineaţă este faptul că în timpul fazei REM a somnului(este faza somnului în care se produc cele mai numeroase şi cele mai intense vise), anumiţi neurotransmiţători sunt opriţi în corp.

 • ziua sarutului buze

  Forma buzelor tale spune multe despre cât de pasională eşti. Află tot ce trebuie să ştii din acest material. Dacă ai gura mare - Ai intenţii puternice şi este plină de energie.

 • boli cu transmitere sexuala

  De cele mai multe ori viaţa intimă vine la pachet cu anumite boli cu transmitere sexuală. Aceste infecţii pot apărea chiar şi în cazul cuplurilor stabile, creând probleme dacă nu sunt depistate şi tratate corespunzător şi la timp. Aflaţi care sunt cele mai cunoscute, dar şi cele mai întâlnite boli cu transmitere sexuală.