4 paşi către partida de sex perfectă

perfecta.jpg

4 paşi către partida de sex perfectă
Preludiul are rolul de a pregăti partenerii pentru o partidă de sex satisfăcătoare
foto: 123RF

Toată lumea se întreabă, dacă există o reţetă perfectă pentru a avea parte de plăceri intense atunci când sunt cu persoana iubită în pat. Experţii într-ale sexului spun ca da!

Ingredientele unei partide de sex de calitate nu sunt la îndemâna oricui şi din acest motiv vă vom da câteva sugestii. Aceste sfaturi vă vor ajuta să vă îmbunătăţi relația intimă cu partenerul şi să vă bucuraţi împreună de momente speciale în dormitor.

Vorbiţi despre ceea ce vreţi să vi se întâmple în intimitate

Secretul unei vieți sexuale de calitate constă în faptul că trebuie să aveţi curaj să vorbiţi despre ceea ce vreţi să vi se întâmple în pat şi să vă puneţi în practică fanteziile sexuale. Ele au rolul de a condimenta viaţa amoroasă şi a o face mult mai interesantă. Oricât de minunat v-aţi simţi şi oricât de mult v-aţi iubi este foarte important să nu uitaţi să comunicaţi în permanenţă şi să aflaţi care vă sunt şi cele mai ascunse gânduri. Iar dacă le mai puneţi şi în practică, cu atât mai bine, fiindcă viaţa intimă va deveni mult mai interesantă şi sexul va fi de calitate.

Nu săriți peste preludiu

Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru o partidă de sex perfectă este să nu vă grăbiţi şi să nu săriţi peste nişte etape importante care sunt necesare în timpul actului sexual. De exemplu, preludiul  are rolul de a pregăti partenerii pentru o partidă de sex satisfăcătoare.

Spuneţi-vă cuvinte frumoase în pat

Cu toţii suntem dependenţi de laude, mai ales când vine vorba de a ne fi recunoascute calităţile sexuale. Cu cât partenerii se vor complimenta mai mult din punct de vedere sexual cu atât vor fi mai fericiţi. Sentimentele de admiraţie în ceea ce priveste aspectul fizic şi abilităţile sexuale conturează stima de sine şi oferă un grad mai mare de incredere in ceea ce priveste propria sexualitate.

Fiţi generoşi în gesturi romantice

Gesturile romantice şi schimbul de afecţiune sunt primordiale în orice relaţie de cuplu şi mai ales în intimitate. Secretul unei partide de sex perfecte este că niciodată nu trebuie să vă neglijaţi partenerii şi mereu trebuie să-i surprindeţi cu mici trucuri, care vor menţine flacăra dragostei aprinsă.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1