3 situaţii când femeile îşi pierd entuziasmul în pat

cnd_sexul_devine_un_chin.jpg

situatii cand femeile isi pierd entuziasmul in pat
Cele mai multe femei nu suportă ca partenerul de viață să stea pasiv și să le lase pe ele să facă totul în timpul actului sexual
foto: 123RF

Există câteva situaţii neplăcute care le enervează pe femei în timp ce sunt în pat cu partenerul. Pentru a le evita, bărbaţii trebuie să ştie care sunt acestea.

Sunt tot felul de momente când femeile își pierd entuziasmul în timpul partidei de sex. Acestea se datorează și faptului că de multe ori bărbații fac tot felul de lucruri în intimitate care le enervează teribil.

1. Atunci când partenerul stă pasiv și nu îşi dă interesul

Cele mai multe femei nu suportă ca partenerul de viață să stea pasiv și să le lase pe ele să facă totul în timpul actului sexual. Treptat va fi sătulă până peste cap să se ocupe de toată admosfera din dormitor şi îşi va pierde entuziasmul. De aceea, bărbaţii trebuie să-şi dea interesul pentru a crea o atmosferă plăcută şi satisfăcătoare în timpul partidelor de sex.

2. Prea multe lucruri în același timp

Este adevărat că cele mai multe femei au o latură aventuroasă și sălbatică fiind dispuse mereu să încerce ceva noi în pat. Însă nu trebuie luată prin surprindere sau să i se impună anumite lucruri pe care nu este pregătită să le facă în acel moment. Indiferent cât de liniștită sau îndrăzneață este partenera în dormitor încearcă să introduci poziții sau fantezii noi pe rând și nu în același timp. Prea multe lucruri introduse în timpul actului sexual în același timp pot să le facă pe femei să-şi piardă interesul.

3. Reacțiile exagerate

Există o serie de mișcări sexuale care le enervează pe femei la culme când fac sex cu partenerul. Nici nu încep bine preludiul că bărbatul deja tremură și scoate gemete zgomotoase mai ceva ca într-un film pentru adulți. Aceste reacții de foarte multe ori exagerate le determină pe femei să-și piardă entuziasmul și dorința de a mai face sex.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1