3 greseli care distrug o relatie

sex.jpg

indiciul clar ca omul de langa tine nu te mai iubeste
Unul dintre cele mai alarmante indicii care îţi dau de înţeles că omul de lângă nu te mai iubeşte este acela că nu pare să te mai dorească la fel ca la început
foto: 123RF

Salonul de masaj erotic - cea mai proastă investiţie în vreme de criză. Pentru că puţini se mai încumetă să le treacă pragul, patronii le-au scos la mezat. Se vând greu chiar şi în rate!

Cel mai mare salon de masaj erotic din ţară, Wild Pussy, nu este neapărat şi cel mai profitabil. Proprietarii l-au scos de curând la vânzare pentru 120.000 de euro.

 

Deloc scump, dacă luăm în considerare faptul că numai imobilul în care îşi desfăşoară activitatea dispune de de 14 camere de lux, pe lângă jacuzzi şi saună.

 

Pentru că oferta nu este suficient de tentantă pentru cumpărători, patronii sunt dispuşi să lase la preţ sau chiar să accepte bani în rate de la noul proprietar.

„În plus, se asigură şi interimat la conducerea afacerii timp de jumătate de an, timp în care proprietarul se va acomoda cu detaliile administrative", precizează reprezentanţii salonului în rubricile de la mica publicitate.

Ofertele curg gârlă pentru cei interesaţi, iar preţurile diferă în funţie de amploarea businessului şi locaţia saloanelor. Spre exemplu, cu 30.000 de lei puteţi cumpăra un salon erotic cu 4 camere, 3 băi şi două recepţii situat chiar în inima Capitalei, în Piaţa Romană.

Dacă doriţi ceva mai „sofisticat", puteţi încerca Doll-house Massage, primul salon erotic din România care, după modelul Amsterdam, îşi promovează maseuzele în vitrine, direct în stradă. Vă surâde ideea? Costă „numai" 10.000 de euro!

Alice Martinov: «Clienţii s-au împuţinat!»

Nepoata lui Ilie Năstase a patronat timp de jumătate de an un salon de masaj erotic şi l-a vândut cu 25.000 de euro, o sumă mai mică decât cea investită: „Este greu să atragi bărbaţi la un salon de masaj erotic. Deşi aveam fete şi servicii de calitate, clienţii erau tot mai puţini. Şi nu mi se întâmpla numai mie, am mai auzit şi de la alţii. Eu aş vrea acum să-mi deschid bordel, de îndată ce se va legaliza prostituţia. Asta ar fi o afacere cu adevărat profitabilă", ne-a declarat Alice.

Alice Martinov a primit 25.000 de euro pe salonul de masaj erotic

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1