3 cele mai mari frustrări sexuale ale bărbaţilor

sex_birou.jpg

cele mai mari frustr[ri sexuale ale barbatilor
Este foarte important să ai curaj să-ţi exprimi dorinţele sexuale şi să-ţi pui în practică fanteziile
foto:123RF
Citeste tot despre: 

Sunt câteva situaţii de coşmar care îi fac pe reprentanţii sexului puternic să nu se simtă în largul lor atunci când sunt în intimitate.

Frustrările sexuale se formează în timp şi, din păcate, bărbaţii nu prea au curaj să vorbească despre ele. De aceea, este recomandat ca partenerii să discute despre tot ceea ce îi nemulţumeşte în timpul actului sexual. În articolul de mai jos, veţi afla care sunt cele mai mari frustrări sexuale ale bărbaţilor.

1. Teama că nu îşi vor satisface partenera

Lipsa încrederii în propria persoană poate cu timpul să distrugă viața intimă. Este adevărat că în cele mai multe situații bărbații lasă impresia că sunt stăpâni pe situație și că știu absolut totul despre sex, însă, uneori, practica demonstrează cu totul și cu totul altceva. În momentul în care partenerul are o temere din punct de vedere sexual preia controlul și fă-l să înțeleagă că îți place ceea ce face. Este cunoscut faptul că bărbatul vrea mereu să aibă certitudinea că iubita este satisfăcută și că a rămas cu o senzație plăcută după partida de sex.

2. Au complexe legate de mărimea penisului

Unii bărbați au complexe legate de mărimea penisului, iar acest lucru le poate crea mari probleme în viața sexuală. De aceea, orice compliment referitor la acest subiect este binevenit, deoarece îi scapă de una dintre cele mai mari frustrări sexuale. În cazul în care partenerul tău de viață se confruntă cu o astfel de situație, susținerea este cel mai important lucru. Oricărui bărbat îi este greu să vorbească despre problemele legate de organul sexual, pentru că de cele mai multe ori acesta este un lucru cu care vor să se mândrească. Însă indiferent de situație, calitățile unui bărbat nu se judecă după mărimea penisului.

3. Nu au curaj să îşi dezvăluie fanteziile

Bărbații au tot felul de rețineri când vine vorba să-și împărtășească fanteziile. Din acest motiv, aceste inhibiții sexuale trebuie stopate. Este foarte important să ai curaj să-ţi exprimi dorinţele sexuale şi să-ţi pui în practică fanteziile. Pe măsură ce începi să-ţi exprimi gândurile erotice, începi să scapi de frustrări şi să te dezvălui aşa cum eşti, o persoană dornică să experimenteze şi să se bucure de sex.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • actrite porno meserii sex

  Industria filmelor pentru adulţi are o mulţime de actriţe talentate pe care bărbaţii din lumea întreagă le adoră. Însă puţini ştiu cu ce s-au ocupat acestea până să joace în genul acesta de producţii.

 • sex pozitii cuplu orgasm pozitia fluture

  Când vine vorba de sex, oricât de mult s-ar vorbi despre cele mai inedite poziții sau cele mai fierbinți, adevărul este că încă sunt oameni care le preferă pe cele clasice, indiferent în ce colț de lume s-ar afla. Dar există și câteva surprize.

 • sexul cu fostul sot tentant

  Ați putea s-o mai faceţi pentru ultima dată? Este foarte tentant să faci sex cu fostul partener. Există acea intimitate a trupurilor care se cunosc, amintirea orgasmelor, ritmul pe care un cuplu şi-l stabileşte după ce întreţine de foarte mult timp relaţii fizice.

 • zona intima a femeilor

  Deşi unii bărbaţi preferă femeile păroase(şi este adevărat că părul păstrează feromonii), opinia generală este că vederea unei vulve fără păr este extraordinar de excitantă pentru un bărbat, mai ales prima dată. Încearcă să-ţi surprinzi iubitul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1