Povestea regelui care a mâncat până a murit. Schimbările radicale pe care le-a adus moartea lui stupidă

adolf-frederick-detail-oil-painting-gripsholm-castle.jpg

Regele Adolf Frederick a domnit între anii 1751-1771
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Regele Adolf Frederick s-a aşezat la masă într-una din zilele anului 1771 şi a mâncat după pofta inimii. Din păcate, a fost ultimul lucru pe care l-a făcut, pentru că, după ce s-a ghiftuit, a căzut lat, fără să mai respire. Iar moartea lui bruscă şi stupidă a schimbat complet peisajul politic al vremii.

Regele Suediei a dus o politică relaxată pe timpul domniei lui din 1751 până în 1771. Adolf Frederick a rămas în istorie ca un suveran plăcut de popor, a dus o viaţă în folosul oamenilor, crescându-le drepturile şi libertăţile. Doar felul în care a trecut la cele veşnice i-a stricat reputaţia, el alegând să mănânce până n-a mai putut.

Libertatea era la mare preţ în timpul domniei lui Adolf Frederick, care, din păcate, s-a şi prăpădit pentru că era convins că putea face orice oricât. Cu alte cuvinte, excesele nu l-au ocolit şi regele suedez a murit pentru simplul motiv că a mâncat până la refuz.


Citeşte aici ce s-a întâmplat de fapt cu regele gurmand și consecințele acestui gest istoric.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Manelistul Romeo ”Fantastick” riscă să stea după gratii cinci ani! Nu este o păcăleală de 1 aprilie făcută de poliţiştii de la Frontieră „Fantastick-ului”, ci un fapt cât se poate de real.

  • Beneficii

    Nutriționistul francez Eric Favre susține în studiile sale :”Hrana sănătoasă”,dedicate digestiei, că dereglarea apetitului poate fi eliminată prin intermediul pulberii de scorţişoară