Care e cel mai periculos mod de a juca Pokemon Go

pokemon_go_ucraina.jpg

pokemon go ucraina soldati
Soldați ucraineni, jucând Pokemon Go într-o zonă de război
Foto captură/Mirror.co.uk

Câțiva soldați ucraineni s-au filmat în timp ce jucau Pokemon Go într-o zonă de război. Doi soldați pot fi văzuți cum își concentrează atenția asupra telefoanelor mobile, în timp ce restul, înarmați, supraveghează zona.

„Specii rare de pokemoni au fost găsite aici în regiunea Dokuchaevsk. Ieri, l-am găsit chiar pe Pikachu. Îi invităm pe toți să ni se alăture în căutarea și vânarea acestor pokemoni rari”, a declarat unul dintre soldați.

soldati_ucraina.jpg

pokemon go ucraina soldati
Soldații ucraineni spun că în acea zonă de război se găsesc pokemoni rari
Foto captură/Mirror.co.uk

Materialul video a fost realizat în estul orașului ucrainean Dokuchaevsk, din regiunea Donetsk Oblast, aflată sub ocupația militanților pro-ruși, informează Mirror.co.uk.

Imaginile au devenit apoi virale după ce au fost publicate pe rețelele de socializare.

Loading...
 
 

Citește și

  • pokemon go sistem nearby

    Mult criticatul sistem de urmărire a Pokemonilor pare că este la pragul unei revelații, din spusele jucătorilor care au deja acces la noua versiune a acestuia. Un build beta ce beneficiază de noua funcție de urmărire a micilor monștrii este în mâinile anumitor utilizatori, după ce jocul a avut parte de un update, iar primele semne sunt pozitive.

  • pokemon go

    Jucătorii de Pokemon Go s-au obișnuit, deja, că trebuie să iasă din casă pentru a-i prinde pe toți. Dar, din fericire, pentru cei mai leneși dintre noi, fanii aplicației de realitate augmentată au creat câteva hărți online de monitorizare a Pokemonilor, pentru a informa utilizatorii ce Pokemoni poți fi găsiți în apropierea lor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1