În Indonezia, adulterul e celebrat în timpul unui festival. Legenda spune că norocul le surâde celor care înşală de şapte ori

fata-solo.jpg

Ce regulă trebuie să respecte participanţii
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

În timpul unui ritual vechi de secole întregi, cuplurile îşi dau întâlnire pentru a face sex lângă un altar, la poalele muntelui Kemukus, de lângă satul Solo, din Java. Acolo are loc un festival care celebrează infidelitatea.

Doar în timpul festivalului e permis să îţi înşeli partenerul şi nici atunci nu o poţi face oricum. Se pare că soarta le va surâde celor care se culcă cu acelaşi amant de şapte ori.

Festivalul Pon presupune partide de sex între străini, care pot avea loc chiar şi atunci când persoanele respective sunt căsătorite cu altcineva. Singura regulă pe care trebuie s-o respecte participanţii e să aibă relaţii intime cu aceeaşi persoană de şapte ori. Cuplurile trebuie să se întâlnească la fiecare a 35-a zi din calendar, pentru ca ritualul să fie complet. Iar asta presupune ca cei doi parteneri de sex să menţină legătura între ei, pentru a nu rata nicio întâlnire amoroasă. Ha, deja pare o relaţie în toată puterea cuvântului, când, de fapt, numai aşa ceva nu e!

Povestea scandaloasă a unui prinţ

Timp de secole întregi, pelerinii s-au perindat pe la altarul Gunung Kemukus, de ziua lui Jumat Pon, de unde şi numele festivalului. Altarul adăposteşte remăşiţele unui prinţ din secolul al XVI-lea, pe nume Pangeran Samudro.

Citește aici lucruri incredibile despre adulterul poate fi răsplătit și de ce mii se pelerini ajung la altarul din Solo.

Loading...
 
 

Citește și