Eurovision 2015: Voltaj în primii 10 din finală? Ce spun casele de pariuri

eurovision_2015_voltaj_finala_sanse.jpg

eurovision 2015 voltaj finala pariuri
Eurovision 2015: Casele de pariuri spun că Voltaj nu se va afla în primii 10 concurenți din finală
foto: arhiva personală

După ce au trecut de prima semifinală la Eurovision 2015, băieții de la Voltaj urmează să cânte în finală, care va avea loc sâmbătă (23 mai). Casele de pariuri nu acordă trupei Voltaj mari șanse de calificare în primii 10 participanți în finală, chiar dacă aceasta a avut o prestație bună în prima semifinală.

Reprezentanții României au întrecut așteptările la semifinala 1, calificându-se în finala Eurovision 2015. În ciuda acestei performanțe, la casele de pariuri de la bet365.com, România este clasată pe locul al 21-lea, cu o cotă de 101 să câștige concursul. În vârful clasamentului se află Suedia, Rusia, Italia, Australia, Estonia, Belgia, Norvegia, Azerbaidjan, Slovenia și Georgia, potrivit ziarulring.ro.

Totuși, Ovi, care a reprezentat de două ori România la Eurovision, crede că aceste cote sunt relative și nu pot prezice întotdeauna ce se va întâmpla. Acesta consideră că Rusia ar trebui să câștige finala Eurovision 2015 și că România ar trebui să fie printre primii 10 din clasament. „Piesa Rusiei este bună, iar pentru liniștea mondială ar fi bine să câștige ei. Cât privește România, eu aș fi pus-o într-un top 10. Prestația băieților a fost bună, mesajul e OK și au siguranță pe scenă”, a declarat el pentru ziarulring.ro.

Un alt fost reprezentant al României la concursul muzical, Mihai Trăistariu, crede că rezultatele de la pariuri sunt relevante pentru finala Eurovision 2015: „Eu am fost pe locul trei la casele de pariuri și am luat locul al patrulea. Paula Seling era pe 14 și a fost pe 13. Deci... cumva se apropie de adevăr”.

Eurovision 2015: Cine s-a calificat în a doua semifinală

A doua semifinală Eurovision 2015 s-a desfășurat joi (21 mai), în capitala Austriei, unde au fost selectați încă 10 finaliști din cei 17 participanți ai semifinalei 2. Cei 10 care vor urca pe scenă și în finală sunt participanții țărilor Lituania, Irlanda, San Marino, Muntenegru, Malta, Norvegia, Portugalia, Cehia, Israel, Letonia, Azerbaidjan, Islanda, Suedia, Elveția, Cipru, Slovenia și Polonia.

Eurovision 2015: Cu cine se luptă România în finală

Finala Eurovision 2015 va avea loc sâmbătă (23 mai), la Viena, unde vor urca pe scenă, în total, participanții a 27 de țări calificate. Astfel, Lituania, Irlanda, San Marino, Muntenegru, Malta, Norvegia, Portugalia, Cehia, Israel, Letonia, Azerbaidjan, Islanda, Suedia, Elveția, Cipru, Slovenia, Polonia, din a doua semifinală, împreună cu Albania, Armenia, Rusia, Ungaria, Grecia, Estonia, Georgia, Serbia, Belgia și cele șapte țări calificate direct în finală, Austria, Australia, Franța, Germania, Italia, Spania și Marea Britanie vor fi adversarii României în finala Eurovision 2015.

Loading...

Citește și

 • Regizorul Cătălin Bugean (foto stânga) si Călin Goia

  Călin Goia, solistul trupei Voltaj, se confruntă numai cu belele la Viena. În loc să se concentreze pe finala de sâmbătă a Eurovision 2015, când are de înfruntat voci puternice, el s-a trezit lăsat cu ochii în soare de regizorul Cătălin Bugean, responsabil cu momentul artistic al românilor. Cei doi s-au certat din cauza decorului şi a luminilor.

 • eurovision 2015

  În anul 2014, Conchita Wurst a adus victoria, Austriei. Din acest motiv, cea de-a 60-a ediţie a concursului Eurovision 2015 se va desfăşura la Viena, în perioada 18 - 23 mai 2015.

 • eurovision 2015 finala voltaj concurs

  Eurovision 2015, semifinala 2. Ultimele 17 ţări înscrise în competiţia muzicală internaţională Eurovision 2015 îşi vor disputa în această seară un loc în marea finală, care va avea loc sâmbătă (23 mai) la Viena. Cea de-a doua semifinală Eurovision 2015 va fi trasmisă în direct pe TVR 1, de la ora 22.00, dar poate fi urmărită şi pe Youtube, pe www.eurovision.tv. Click! îţi prezintă cele mai importante momente din cea de-a doua semifinală Eurovision 2015, dar şi care sunt cele 10 ţări calificate în finală.

 • eurovision 2015 voltaj elena carstea

  Marți, 19 mai, la prima semifinală Eurovision 2015, Voltaj a obținut punctajul necesar pentru a califica România în finală. Cântăreața Elena Cârstea așteptat cu nerăbdare concursul și a urmărit prima semifinală, iar pe pagina ei personală de pe o rețea socială a făcut câteva declarații cu privire la participanți.

 • trupa voltaj

  Victoria trupei Voltaj în semifinala Eurovision 2015 a încăierat artiştii români pe internet. Dana Dorian, director al Companiei de Artişti şi antrenor la talent-show-urile TV, susţine că "s-a falsat în draci". Afirmaţia l-a deranjat pe Cristi Nistor, fost concurent la "Vocea României", care a explodat.

 • eurovision 2015 finala

  Cea de-a 60-a ediţie a concursului Eurovision are loc la Viena, în Austria, după ce artistul travestit Conchita Wurst a câştigat ediţia din 2014 a competiţiei, cu piesa "Rise Like a Phoenix". După ce 33 de ţări s-au înfruntat în cele două semi-finale de marţi şi de joi, cele 20 de ţări de câştigătoare şi cele 7 ţări calificate automat se vor înfrunta sâmbătă în marea finală Eurovision.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1