Eurovision 2015. Voltaj, acuzată că a falsat "în draci"

14-vedeet_5-col-voltajgffdg.jpg

trupa voltaj
Trupa Voltaj a păşit pe covorul roşu de la Viena alături de Ionuţ, băieţelul din videoclipul piesei “De la capăt”
foto: arhiva personală

Victoria trupei Voltaj în semifinala Eurovision 2015 a încăierat artiştii români pe internet. Dana Dorian, director al Companiei de Artişti şi antrenor la talent-show-urile TV, susţine că "s-a falsat în draci". Afirmaţia l-a deranjat pe Cristi Nistor, fost concurent la "Vocea României", care a explodat.

Scânteia de la care a pornit tot scandalul între Dana Dorian şi Cristi Nistor, susţinător Voltaj, e Luminiţa Anghel. "Dacă şi în finală se va falsa în halul ăsta, avem şanse reale să ne clasăm în primii... 24. Ce bine că n-a plecat Luminiţa Anghel, făceam notă mult prea discordantă!", a comentat Dana. "Eşti nebună?! De la repetiţii ne întorceam cu trofeul! Eram sarcastic", a scris Cristi.

dana_dorian.jpg

eurovision 2015 voltaj dana dorian cristi nistor
Dana Dorian a criticat aspru prestaţia Voltaj la Eurovision 2015
foto: arhiva personală

"S-a falsat în draci, mai rău ca la «Vocea României» de anul trecut, ediţie-record în cântat pe câmpii. Voltaj nu are ce căuta în decorul Eurovision", a adăugat Dana. Cristi Nistor nu s-a lăsat: "N-am înţeles de ce paralela cu Luminiţa acum. Aducând astfel vorba de ea, practic te-ai pişat pe Voltaj tocmai când s-a calificat în finală! Pentru mine, nu contează un fals atât timp cât îmi transmite starea".

cristi_nistor.jpg

eurovision 2015 voltaj dana dorian cristi nistor
Cristi Nistor este unul dintre susţinătorii înfocaţi ai trupei Voltaj la Eurovision 2015
foto: arhiva personală

Dana a pus însă punctul final: "Rezolvă-ţi problemele şi vorbim fără atâta vehemenţă sindicalistă!".

Fără să se amestece în conflict, Mihai Trăistariu crede că Voltaj a cântat fără greşeală: "Nu pot să zic că show-ul m-a dat pe spate, însă totul a fost curat. Evident, trebuie să le mulţumim şi românilor din diasporă, care-şi fac datoria în fiecare an. M-am bucurat că au trecut mai departe".

Eurovision 2015: Călin Goia sărbătoreşte 40 de ani pe scena de la Viena 

Anul acesta, ziua de 23 mai are dublă semnificaţie pentru Călin Goia. artistul împlineşte 40 de ani, iar trupa Voltaj cântă în marea finală de la Viena. "Mi s-a luat o piatră de pe suflet. Sunt fericit că mesajul nostru merge mai departe şi că tot mai mulţi oameni sunt sensibilizaţi de problema copiilor care cresc cu gândul la părinţii lor plecaţi la muncă departe de ei. Lor le este dedicată participarea noastră la Eurovision şi tot lor le datorăm reuşita din această seară", a declarat solistul Voltaj. Şefa delegaţiei României, Liana Stanciu, crede că "indiferent ce loc vom ocupa în finală, suntem deja câştigători" şi că, de ziua lui, Călin merită un cadou frumos ca trofeul Eurovision.

Eurovision 2015: Liana Stanciu a spus că momentul românilor nu a fost perfect

Liana Stanciu a recunoscut pentru www.ziarulring.ro că show-ul Voltaj nu a ieşit în totalitate cum şi-au dorit pentru că "producătorii au vrut un spectacol curat". Totuşi, delegaţia noastră va încerca să îmbunătăţească spectacolul "în măsura în care li se va permite". Azi, Voltaj are două concerte şi o întâlnire cu reprezentanţii ICR şi românii din Austria, iar mâine-seară urmează repetiţia finală. România e singura ţară din prima semifinală care a cântat în limba proprie şi a ajuns în finală, perfomanţă neatinsă de Finlanda şi Macedonia. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1