Eurovision 2015, Semifinala 1: Ce spune Călin Goia înainte de a urca pe scenă VIDEO

Eurovision 2015 Semifinala 1

Eurovision 2015 Semifinala 1 concurs
Eurovision 2015, Semifinala 1 - Călin Goia face mărturisiri emoționante înainte de competiție
Foto: Arhivă personală

Trupa Voltaj va cânta marți seară, 19 mai, pe scena Eurovision 2015, Semifinala 1, care are loc la Viena. Ceremonia de deschidere a celebrului concursul se difuzează în direct astăzi, de la ora 22.00, la TVR.

Evenimentul muzical de amploare se apropie cu pași repezi! Doar câteva ore ne mai despart de prima semifinală Eurovision 2015, Semifinala 1, cea în care românii de pretutindeni vor trăi emoția intrării în competiție a reprezentanților noștri. TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și TVR+ transmit în direct evenimentul de pe scena Wiener Stadthalle.

Eurovision 2015, Semifinala 1: Călin Goia, emoționat peste măsură

„Intru în semifinală cu gândul la românii din străinătate și la copiii pe care mulți dintre ei sunt nevoiți să îi lase acasă. Este un preț uriaș pe care îl plătesc pentru visul unui trai mai bun”, a mărturisit Călin Goia, chiar înainte de Eurovision 2015, Semifinala 1.

„Melodia, show-ul de la Viena și întreaga campanie vizează o problemă care afectează oameni din mai multe țări și îmi doresc ca mesajul nostru să răzbată dincolo de ecranele televizoarelor. Iar cei de acasă, chiar dacă nu ne pot vota, știu că vor fi cu sufletul alături de noi și asta contează enorm”, a adăugat solistul de la Voltaj, despre Eurovision 2015, Semifinala 1.
Luni, 18 mai, reprezentanții României și cei ai celorlalte țări care evoluează în prima semifinală Eurovision au avut primele două repetiții cu costume și cu public în sală. A doua repetiție, chiar dacă nu a fost transmisă în direct, a contat la fel de mult pentru calificare ca și semifinala din această seară, întrucât spectacolul a fost votat de juriile de specialitate din 20 de țări, votul lor contând în proporție de 50%, la fel ca al publicului.

Eurovision 2015, Semifinala 1: membrii trupei așteaptă cu nerăbdare să urce pe scenă

Eurovision 2015 Semifinala 1

Eurovision 2015  Semifinala 1 concurs
Eurovision 2015, Semifinala 1 - băieții abia așteaptă să urce pe scenă
Foto: eurovision.tv

 

Membrii trupei Voltaj s-au declarat mulțumiți de îmbunătățirile aduse show-ului lor pe scenă, în urma discuțiilor pe care le-au avut cu organizatorii în ultimele zile: „Suntem foarte mulțumiți că am reușit să transmitem emoția mesajului nostru”, a dezvăluit Gabi Constantin, chitaristul trupei, înainte de Eurovision 2015, Semifinala 1.
Telespectatorii TVR vor rămâne conectați la atmosfera evenimentului urmărind Agenda Eurovision 2015. Emisiunea care urmăreşte pas cu pas trupa Voltaj la Viena poate fi văzută atât la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, de luni până duminică, de la ora 21.00, cât şi online, pe TVR+ şi pe canalul oficial de YouTube al TVR.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1