Eurovision 2015 - Mihai Trăistariu: “Mi-a fost teamă să nu câştige Rusia!” VIDEO

eurovsion_2015_mihai_traistariu_semifinala_2.jpg

eurovision 2015 romania viena voltaj
Eurovision 2015 - Mihai Trăistariu a făcut o analiză a concursului
Foto: Arhivă personală

Mihai Trăistariu (38 de ani) a urmărit cu sufletul la gură marea finală de la Eurovision 2015, din data de 23 mai. Imediat după terminarea competiției de amploare, artistul a ținut cu tot dinadinsul să își exprime părerea despre concursul de la Viena.

Solistul și-a spus părerea sinceră despre tot ceea ce s-a întâmplat la Eurovision 2015, într-un mesaj publicat pe pagina personală de Facebook.

Eurovision 2015: Ce  spune Trăistariu despre competiție

“Părerea mea despre Eurovision 2015... Cum mi s-a părut finală din seara asta?! Mi-a fost teamă să nu câştige Rusia Dacă m-am bucurat pentru cineva anume a fost suedezul ! N-am vrut să câştige Rusia DIN TOATE MOTIVELE POSIBILE ! În primul rând pentru că n-are nimeni atâta noroc chior cum sunt ei, ruşii, care primesc 12 puncte de la ATÂTEA ţări vorbitoare de limba rusă ! Deşi, tre' să fiu cinstit, anul asta Rusia a avut o piesă şi o voce BETON ! Apoi mi-a părut extrem de rău pentru Spania şi chiar nu înţeleg de ce n-a votat-o aproape nimeni! Oricum, mi-am propus să lucrez cu elevii mei de la eMenTi (M & T) STAR ACADEMY unele din piesele de anul asta, printre care neapărat piesă Spaniei şi cea a Rusiei”, a mărturisit Trăstariu, despre Eurovision 2015.

Eurovision 2015: Ascultă piesa Rusiei!

 

Eurovision 2015: Trăistariu – “Nu vom lua niciodată ultimul loc”

„Despre România nu vreau să comentez ... decât să le mulţumim public românilor din diaspora, care, an de an, pun mâna pe telefon şi votează în draci! Şi sunt MULTI români plecaţi peste hotare. Că doar, la alegerile prezidenţiale au votat cel puţin 2 milioane. Şi, uite-aşa NU VOM LUA NICIODATĂ ULTIMUL LOC! Bravo nouă! Măcar cu asta să ne alegem după fiecare Eurovision 2015: onoarea de a nu fi NICIODATĂ codaşii Europei ! Încă o dată MII DE MULŢUMIRI diasporei româneşti. Şi nu glumesc deloc! Pe urmă am să mă leg iar de votarea blocurilor geografice, care din nou, m-a enervat la culme. Oare, chiar nu pot gândi cei de la EBU un sistem de votare care să nu mai avantajeze VECINII şi VORBITORII DE ACEEAŞI LIMBA? Că m-am săturat să aud : Montenegru şi să realizez subit că va da 12 puncte fie Albaniei, fie Sloveniei sau Serbiei. Şi-apoi m-am săturat să aud Norvegia care da 12 .100 % Suediei, Finlandei sau Danemarcei ... Şi, SLAVĂ DOMNULUI, m-am săturat să aud Georgia, Bielorusia, Letonia, Lituania, Azerbaidjan, Moldova, Armenia bla bla bla, care dau 12 puncte Rusiei ... Şi, sincer nici faza cu Grecia şi Cipru nu e ok  cum nici faza cu România - Moldova nu mă mai încânta. E DE UN RIDICOL, CARE NU POATE FI CONTROLAT! M-am minunat anul asta că n-am auzit huiduieli la ... Rusia !!!!!!!! O fi fost datorită piesei, care CHIAR A FOST BUNĂ ANUL ASTA sau chiar au reuşit să creeze acel dispozitiv care anulează huiduielile şi bagă ei din computer APLAUZE !”, a adăugat solistul, despre Eurovision 2015.

Eurovision 2015: Trăistariu - "Piesele din top trei își meritau locul"

„În fine ... Piesele din top 3 chiar meritau top 3. Tre' să fim cinstiţi ! Oricare dintre ele ar fi câştigat AR FI MERITAT CU VÂRF ŞI ÎNDESAT! INTERESANT A FOST CĂ AUSTRALIA A FOST ÎN TOP 5. Poate EBU va schimbă de tot regulamentul şi va transformă Eurovisionul în MONDOVISION, aşa cum se vehiculează de câţiva ani. Am înţeles că şi Africa şi-a exprimat dorinţa de a participa ASIA a privit în această noapte cu sufletul la gură Eurovisionul Europei. Mai rămâne AMERICA să ne privească şi să-şi dorească să participe şi GATA! Poate TOŢI fanii Eurovision de pretutindeni o să-nceapă să lase mesaje peste tot ... către cei de la EBU, convingându-i că Eurovision TREBUIE să se transforme în MONDOVISION ! Vă daţi seama ce-ar însemna o audienţă de 2 miliarde de asiatici ... plus 300 milioane de americani etc etc etc ? Eu sunt convins că aşa va fi ! Mai trebuie MICI presiuni din partea tuturor către organizatori ! Ei, şi-atunci ţine-te bine. Cum sună pentru un artist să-şi reprezinte ţară la MONDOVISION ?!!!!! WOW ! Vocea Conchita Wurst m-a lăsat cu gură căscată. O fi ras lumea de barbă ei ( lui ) anul trecut, dar în seară asta ... a cântat excepţional de bine! Pe bune că ... VOCE e puţin spus ... Are SUPER VOCE... Bravo ! Şi, că să închei cinstit : MI SE PARE CEA MAI BUNĂ EDIŢIE DE VREO 10 ANI ÎNCOACE ...Niciodată n-am auzit atâtea piese şi atâtea voci bune, concentrate într-un singur Eurovision 2015! Şi mă uit în fiecare an, că un fan înfocat al concursului ... Nu-mi dau seama încă dacă piesă Suediei e de radio ( atâtea măgării se petrec acum în radiourile private încât chiar nu mai contează asta ! ) ... însă ştiu sigur că unele din piesele de anul asta vor mai fi auzite", a mai spus Mihai Trăistariu.

Eurovision 2015: Mihai Trăistariu – “Eurovisionul rămâne cel mai mare concurs muzical”

Solistul ste convins că marea finală din acest an de la Eurovision 2015 a fost una cu adevărat valoroasă, iar acesta este și va rămâne cel mai important concurs muzical de pe planetă. "Poate chiar piesă Italiei ... pe care România a notat-o cu 12 points ! Ceea ce înseamnă că românii au rămas, totuşi, un popor muzical, în ciuda manelizării şi a fluxului de ANTI-MUZICĂ ce se promovează de câţiva ani ştiute fiind căile prin care unii " artişti " din nouă generaţie ies în faţă, în detrimentul altor voci chiar valoroase, dar neputincioase. Concluzia mea pentru seară asta e una singură ! Eurovisionul rămâne în continuare CEL MAI MARE CONCURS MUZICAL DE PE PLANETA PĂMÂNT unde fiecare ţară îşi trimite ce are mai bun în momentul ăla! Iar României îi lipseşte un singur lucru : acel artist TURBAT după Eurovision, preocupat de Eurovision, ahtiat să câştige Eurovisionul pentru ţară să, o voce excepţională, care să vină cu o piesă excepţională şi un spectacol pe scenă ieşit din tipar.

P. S. : Cunosc un astfel de artist... Doar că n-a găsit încă piesă aia!”, a mai mărturisit Trăistariu, după Eurovision 2015.

Suedia este câștigătoarea Eurovision 2015. Piesa "Heroes" interpretată de Mans Zelmerlow a reușit o răsturnare spectaculoasă de situație și a învins cu greu concurenta Rusiei. La jumătatea votării, Rusia era în fața Suediei în clasament, la o distanță considerabilă, însă Mane Zelmerlow a reușit să câștige matematic înainte ca ultimele cinci țări să voteze.

Eurovision 2015: iată piesa câștigătoare!

 

Voltaj a reușit să se prezinte onorabil, chiar dacă numărul de puncte nu a fost unul foarte mare. Din păcate ei nu au reușit să prindă nici măcar jumătatea superioară a clasamentului, terminând pe locul 15, la Eurovision 2015.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • castigatorul eurovision 2015

    Suedia este câștigătoarea Eurovision 2015. Piesa Heroes interpretată de Mans Zelmerlow a reușit o răsturnare spectaculoasă de situație și a învins cu greu concurenta Rusiei. La jumătatea votării, Rusia era în fața Suedie în clasament la o distanță considerabilă, însă Mane Zelmerlow a reușit să câștige matematic înainte ca ultimele 5 țări să voteze.

  • mihai traistariu

    Aşa cum era şi firesc au apărut deja primele ecouri după prestaţia trupei Voltaj la Eurovision 2015, semifinala 1, de marţi seara (19 mai). Mihai Trăistariu, cel care a reprezentat România în 2006 la competiţia internaţională şi a obţinut locul patru în marea finală, a analizat prestaţiile artistice ale celor 16 ţări care au urcat pe scena de la Viena şi a făcut un top al artiştilor preferaţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1