Cum trăieşte cel mai izolat trib din lume. Femeile sunt superbe, iar bărbaţii îşi tatuează chiar şi interiorul gurii

profimedia-0572856308.jpg

Fiecare tatuaj de pe corpul băștinașilor are o semnificaţie anume @profimedia
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Expresia „la capătul lumii“ nu are un sens metaforic, ci este cât se poate de veridică atunci când vine vorba deste Insulele Marchize, aflate la 1.600 km de Tahiti. Aici trăiesc de secole locuitorii celui mai izolat trib din lume, într-un cadru feeric, neatins de civilizaţie.

Viaţa pe cele mai îndepărtate insule din lume, locuite doar băştinaşi, a fost surprinsă într-o serie de fotografii uimitoare. Aflate la aproximativ 20.000 de kilometri de România, Insulele Marchize încă şi-au păstrat nealterate peisajele uimitoare, încă neatinse de civilizaţie.

Nici măcar turiştii nu ajung aici, deoarece ei se opresc în cea mai populară destinaţie din Polinezia Franceză, adică în Tahiti.
Insulele Marchize sunt locul de unde tatuajele s-au răspândit în lume.

Insulele Marchize, numite în limba franceză Îles Marquises, au primit denumirea de la navigatorul spaniol Álvaro de Mendaña, care le-a descoperit în 1595. Acesta le-a numit Insulele Marchizului de Mendoza în onoarea viceregelui de Peru, García Hurtado de Mendoza, marchiz de Cañete.

Citește aici mai multe despre locuitorii care trăiesc după aceleaşi reguli de sute de ani.

Loading...
 
 

Citește și

  • trib hangin

    Cel mai așteptat show al toamnei, "Supraviețuitorul", a debutat luni seară, 12 septembrie , în forță. S-au făcut echipele, câte opt concurenți în fiecare dintre cele două triburi, și s-au ales liderii, iar din a doua zi de concurs "au intrat în pâine" așa cum se cuvine, cu probe extreme care le-au pus la

  • S-au căsătorit la 16 septembrie şi au plecat imediat în luna de miere. Delia Matache şi Răzvan Munteanu au ales o destinaţie nonconformistă pentru a-şi petrece tradiţionalul concediu: Africa! Cei doi proaspăt căsătoriţi nu s-au temut să viziteze triburi periculoase, ba chiar s-au împrietenit cu băştinaşii. Vacanţa a durat patru săptămâni şi le-a oferit cele mai frumoase amintiri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1