Care sunt strategiile care te ajută să ieşi învingător la „X şi 0‟

shutterstock-1113122093.jpg

Dacă partenerul ocupă un colţ, ia spaţiul din mijloc @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Jocul „Tic-Tac-Toe‟ sau, cum îi spunem noi, „X şi 0‟, poate fi jucat de întreaga familie, de la mic la mare. Indiferent de vârstă, puţini beneficiază de norocul începătorului, cei mai mulţi au experienţă sau cunosc strategiile care îi ajută să câştige aproape de fiecare dată.

Joc clasic, apreciat şi astăzi, mai ales în ultimele luni, când întreaga activitate a lumii a încetinit motoarele, „X şi 0‟ poate fi jucat atât online, cât şi dacă ai la dispoziţie doar o bucată de hârtie şi un creion. Deşi jocul pare cât se poate de simplu, acest lucru nu este chiar aşa. Ca să câştigi la „X şi 0‟ ai nevoie de gândire strategică şi ceva planificare, ca să ieşi câştigător sau să forţezi o remiză. Pentru asta, ai nevoie de următoarele strategii pe care trebuie să le stăpâneşti.

Află aici cum poţi câştiga la „X şi 0‟.
 

Loading...
 
 

Citește și

  • Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat, azi, că este mulţumit de pregătirea jucătorilor săi din ultima perioadă, însă jocul echipei mai poate fi îmbunătăţit pentru că mai sunt multe aspecte care trebuie puse la punct.

  • Pasionat de sporturi extreme, trăieşte pentru a-şi satisface setea de adrenalină şi îşi testează limitele care pentru unii înseamă imposibilul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1