VIDEO Top 10 cele mai frumoase actriţe din România

Au stârnit pasiuni ascunse atât în inimile colegilor de scene, cât şi în inimile tuturor bărbaţilor care au avut onoare de a le vedea pe scena teatrului românesc. S-au făcut remarcate atât prin frumuseţea şi eleganţa de care au dat dovadă, dar şi prin talentul deosebit.

Tora Vasilescu (62 de ani) este cunoscută ca una dintre cele mai frumoase, naturale şi talentate actriţe româneşti. Actriţa s-a făcut remarcată după rolul din filmul „Cursa", care îi aduce notorietate pe plan naţional, ocazie cu care şi-a cunoscut şi soţul, regizorul Mircea Daneliuc. După succesul înregistrat cu lungmetrajul cursa, soţul său i-a mai încredinţat câteva roluri de excepţie în: „De ce trag clopotele, Mitica?"," Croaziera", " Glissando" etc., care îi aduc succese internaţionale, numeroase distincţii şi premii.
În 2012, un aspect mai puţin cunoscut din viaţa celebrei actriţe a ieşit la iveală, după ce un fost iubit a ţinut să-I ceară iertare acesteia. Se pare că în tinereţe actriţa şi-ar fi întâlnit marea dragostea, un ofiţer din armata americană, care însă a părăsit-o fără să-I mai dea niciun semn. Tânărul ofiţer şi Tora Vasilescu s-au îndrăgostit splendid, nebuneşte, au trait pasional şi romantic timp de 4 luni, apoi el a plecat, urmând să revină. Şi n-a mai revenit niciodată.

Violeta Andrei (72 de ani) este o actriţă talentată şi de o frumuseţe inegalabilă. Artista spune că cel care a avut încredere în talentul ei şi a îndrumat-o să aleagă această cale a fost nimeni altul decât tatăl ei. Violeta Andrei a fost cerută în căsătorie încă din timpul facultăţii de fostul ministru de externe, Ştefan Andrei. Se pare că în 1990 a fost îndepărtată din Teatrul Bulandra. În 2005, actriţa a făcut un rol de excepţie în telenovela românească "Păcatele Evei", difuzată de Acasă TV.

Stela Popescu (77 de ani) este o altă mare frumuseţe a teatrului românesc, care a făcut ravagii printer bărbaţi. Viaţa Stelei Popescu se împarte însă între doi bărbaţi: Dan Puican, primul soţ al acrtiţei, şi Puiu Maximilian, despre care aceasta spune că a fost sufletul ei pereche. Se pare că actriţa a renunţat la mariajul de 8 ani cu Dan Puican pentru cel despre care spune că a fost sufletul ei pereche. Într-un interviu acordat emisiunii "Doamne de poveste", Stela Popescu spunea:

"Nu ştiu ce e cu dragostea, e un lucru foarte interesant, e un fluid care se petrece între doi oameni, nu ştiu. În clipa aceea eram măritată şi am simţit că acest om (n. r. Puiu Maximilian) mi se potriveşte mie, că nu pot merge pe două drumuri cu el. Din clipa aceea totul a fost altfel"


Ilinca Tomoroveanu (72 de ani) este nepoata poetului Octavian Goga. Actriţa s-a născut la 3 ani după moartea scriitorului, dar amintirile frumoase ale copilăriei petrecute în Răşinari o urmăresc şi astăzi. Ilinca Tomoroveanu a debutat pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, acolo unde şi-a cunoscut şi marea dragoste, soţul ei: actorul Traian Stănescu. Între cei doi se pare că n-a fost dragoste la prima vedere, însă asta nu a însemnat că nu au avut o căsnicie fericită ce durează de peste 36 de ani.

Irina Petrescu a încetat din viaţă în acest an, la vârsta de 71 de ani.Actriţa Irina Petrescu a fost una dintre femeile teatrului românesc care a stârnit mari pasiuni atât în rândul admiratorilor, cât şi în cel al colegilor de scenă. Printre numele sonore ale teatrului ce au iubit-o cu patimă pe frumoasa actriţă au fost Adrian Pintea şi Ştefan Iordache, alături de care aceasta jucase în "Străinul".

„Am cunoscut în tinereţe o femeie absolut superbă, mult mai în vârstă decât mine, care mi-a servit lecţiile exacte de inhibare şi de distrugere a propriului meu egoism", povestea , la un moment dat, Adrian Pintea. Povestea de dragoste dintre Irina Petrescu şi Ştefan Iordache s-a încheiat cu o cerere în căsătorie şi o respingere din partea tatălui artistei, din cauză că-l consider pe Iordache "un Golan de Rahova".

Irina Petrescu s-a impus în lumea teatrului prin ţinuta, distincţia eleganţa, dar şi pentru frumuseţea, seriozitatea şi rigurozitatea cu care profesa.

Aimee Iacobescu nu a fost căsătorită niciodată şi mereu a spus că oamenii nu pot iubi decât o singură dată în viaţă. Actriţa de 67 de ani şi-a întâlnit marea dragoste imediat după terminarea facultăţii. Frumoasa Aimee s-a îndrăgostit atunci nebuneşte de un medic, pe care l-a cunoscut la o petrecere. Relaţia lor a durat doi ani şi s-a încheiat în momentul în care bărbatul a decis să plece în America.

Cu toate că era o femeie extreme de frumoasă şi curtată de foarte mulţi bărbaţi, Cezara Dafinescu povesteşte cum primul bărbat care i-a cam pus inima pe jar s-a jucat cu sentimente ei. Bărbatul misterios apărea şi dispărea din viaţa ei fără nicio explicaţie. În acel moment, în viaţa doamnei Dafinescu a apărut George Motoi, bărbatul cu care aceasta a fost căsătorită timp de 23 de ani. Actriţa de 65 de ani şi-a descoperit marea dragoste abia după 23 de ani, în persoana omului de afaceri Gelu Fronea, pentru care a divorţat de George Motoi.

"Am simtit ca Gelu este sufletul meu pereche si acum, dupa atatia ani, am in minte privirea si ochii lui. Perioada aia a fost momentul meu in care am renuntat la teatru si, pentru un om care a iubit atat de mult si isi iubeste atat de mult meseria, asta a fost definitoriu pentru dragostea asta. Pe mine nu m-a mai interesat teatrul si a fost perioada mea, de vreo 6 ani, in care am vrut sa fiu sotie, amanta, gospodina, tot ce vrei", spunea Cezara Dafinescu, într-un interviu acordat emisiunii "Doamne de poveste", despre casnicia ei cu Gelu, cel de-al doilea sot.

Marga Barbu a părăsit scena teatrului românesc în anul 2009, la vârsta de 80 de ani. Marga Barbu a fost una dintre cele mai frumoase actriţe ale anilor 70. Marga Barbu a fost căsătorită cu actorul Constantin Codrescu, însă cel de-al doilea său mariaj, cu scriitorul Eugen Barbu, i-a adus împlinirea în iubire. Şi-a dorit să aibă un copil cu bărbatul de care a rămas îndrăgostită până în ultimele clipe ale vieţii. A şi rămas însărcinată, iar Eugen Barbu se împăcase cu ideea că va fi tată, după ani în care îi spusese că nu-şi doreşte copii.

Maria Ploae (62 de ani) s-a făcut remarcată în urma rolulului din ecranizarea efectuată după romanul "Mara" de Ioan Slavici, rol excepţional de bine interpretat, cu sensibilitate, delicateţe . Marea dragoste şi-a întâlnit-o în 1976, în persoana regizorului Nicolae Mărgineanu, alături de care trăieşte şi astăzi. "Dragostea mea adevărată a fost şi rămâne Nicolae", spunea actriţa într-un interviu.

Anna Szeleş (71 de ani) este una dintre femeile care i-au furat inima actorului Florin Piersic. Ana l-a întâlnit pe Florin Piersic la vârsta de 23 de ani, când filma la “Elixirul vieţii”, însă se îndrăgostesc şi se căsătoresc abia 8 ani mai târziu. Florin Piersic avea atunci 38 de ani si venea dupa un mariaj cu alta mare actrita, Tatiana Iekel, cu care are un baiat, pe Florin. Casnicia lor dureaza zece ani dupa care divorteaza, dar mai stau impreuna inca 5 ani, facand naveta sa se intilneasca, ea locuind si jucand la Cluj, iar el ajuns celebru jucand si filmand la Bucuresti. În 1985 Anna Széles a cerut și a obținut divorțul și s-a mutat în Ungaria, luându-l cu ea și pe fiul lor, Daniel. La varsta de 71 de ani este inca o actrita populara in Ungaria,  joaca in filme si reclame, este bunica si cum singura recunoaste, daca ar fi sa aleaga din nou, tot cariera de artista ar alege-o.

(foto: cinemagia.ro)

VIDEO Top 10 cei mai frumoşi actori români


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1