VIDEO Mihaela Rădulescu îl vrea înapoi pe Oţil? Cum s-a dat de gol vedeta

CLIIMA20130815_0141_1.jpg

Mihaela Radulescu (Foto: Facebook)

Vestea că Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil nu mai formează un cuplu i-a luat prin surprindere atât pe apropiaţii celor doi, cât şi pe cei care admirau de la distanţă frumoasa lor poveste de dragoste.

Extrem de discreţi, nici Oţil şi nici Mihaela nu au vrut să comenteze motivele din cauza cărora au decis să pună punct relaţiei. Cu toate astea, se pare însă că Mihaela încă nu a depăşit momentul.

Se pare însă că Mihaela încă nu a trecut peste separarea de Oţil şi că gândurile ei încă se mai îndreaptă la acesta şi la începuturile relaţiei cu el. Fosta prezentatoare de televiziune a posta un mesaj pe o reţea de socializare în care explică problemele cu care se poate confrunta o relaţie.

"In viata, ne par multe iubiri....imposibile, pentru ca ne impiedicam ba de idei preconcepute, ba de gura lumii, ba de temerile noastre sau ale celuilalt.... ", a scris vedeta pe facebook.

Vedeta a făcut trimitere şi la un text din cartea sa, "Întreabă-mă orice", spunând că este un text care trebuie citit pe fundalul piesei "Matematică imposibilă", cântată de Trupa Taxi. Melodia a fost lansată în cadrul emisiunii "Neaţa cu Razvan şi Dani", prezentată de Oţil.

"O poveste de citit pe sufletul gol, ascultand si muzica anume compusa de trupa TAXI - "Matematica imposibila", a mai scris Mihaela.

Gestul Mihaelei nu face decât să trădeze nostalgia începuturilor şi faptul că încă nu a trecut peste despărţirea de cel cu care s-a iubit aproape 5 ani.

FOTO Mihaela Rădulescu, într-o poză senzaţională, alături de familie

FOTO Sexy! Ce vedetă de la noi şi-a expus sânii aşa, pe net!

Wow! Uite cui îi spune acum Mihaela Rădulescu «Te iubesc!»