VIDEO Iubita lui Matteo, fără chiloţi în noul clip

CLIIMA20140312_0181_1.jpg

Muneca, noua cucerire a lui Matteo (Fotografii: Live Artist)
Citeste tot despre: 

Cu fața acoperită de celebrele-i măști, dar în fundul gol! Așa a apărut focoasa Muneca, noua cucerire a lui Matteo, în videoclipul piesei “Plânge inima”.

Bruneta a petrecut 16 ore la filmări, în studioul Lanoy, și a schimbat șase ținute. Dintre toate, specială a fost rochia cu vedere la fund, din dantelă neagră, creată de Cătălin Botezatu.

Rochia cu vedere la fund este creată de Cătălin Botezatu

"A fost rochia mea preferată și am purtat-o fără lenjerie intimă.De asemenea, am îmbrăcat și o salopetă pe pielea goală, pe care au fost lipite, manual, peste 1.600 de cristale Swarovski. Rochiile și salopeta au fost asortate cu câteva măști-unicat, create de o bună prietenă, foarte talentată, accesorizate cu cristale, foiță de aur și flori din mătase", ne-a declarat Muneca.

Matteo face sex doar cu mască - detalii în emisiunea Click! de miercuri de la Prima TV, ora 22:30


Bruneta în vârstă de 25 de ani a ținut morțiș ca în primul ei videoclip să apară, ca invitați speciali, Matteo, F. Charm, dar și producătorii piesei. Muneca a devenit cunoscută publicului datorită pieselor "In love with you" și "Mannequin", la aceasta din urmă colaborând cu Matteo. Între cei doi există o atracție specială și petrec din ce în ce mai mult timp împreună.

)

Ce spune Matteo despre distracţia din club cu Andreea Bălan