VIDEO Inna, vândută ca o «marfă» în Bolivia. Fanii sunt în alertă!

Succesul Innei în America Latină a fost transformat în afacere de unii organizatori care câştigă zeci de mii de euro din vânzarea biletelor la concerte-fantomă. Deşi acestea se comercializează on-line de peste o lună, cântăreaţa şi-a avertizat fanii că spectacolul de la Piaţa Universităţii din La Paz - Bolivia, de pe 31 ianuarie, nu se află în agenda ei.

Pentru a promova cât mai credibil megaconcertul "Inna în La Paz", bolivienii au deschis şi un site - innaenbolivia.com - unde artista e prezentată drept "diva României" şi "regina muzicii electro-pop", scrie www.ziarulring.ro.

Potrivit, aceleiaşi surse preţurile biletelor sunt împărţite pe două categorii: 200 de bolivieni (22 de euro/100 de lei) - general şi 700 de bolivieni (75 de euro/340 de lei) - VIP cu acces liber la bar şi întâlnire cu artista pentru autografe. Mai mult, pentru a stimula încasările, între 10 decembrie şi 10 ianuarie, organizatorii au oferit o reducere de 30%.

Concertul din Bolivia e promovat agresiv pe Facebook încă de anul trecut, însă artista şi-a avertizat admiratorii pe 15 ianuarie. "Fani Club Rocker, îmi pare rău să vă anunţ că show-ul din Bolivia de pe 31 ianuarie nu e confirmat de echipa mea, aşa că nu voi fi acolo să vă cânt. Întreaga promovare a fost făcută, deşi organizatorii evenimentului au ştiut că nu mi-am confirmat participarea. Îmi pare rău pentru cei dintre voi care au cumpărat deja bilete. Sper să vă revăd curând! Cu dragoste, Inna", a scris artista pe pagina ei de socializare.

CLIIMA20140120_0004_1.jpg

Inna, concert Bolivia

Unii dintre fani însă vor ca artista să-i despăgubească direct. "Sunt foarte trist că nu te voi vedea în Bolivia. Chiar am cumpărat biletul. Va trebui să-mi dai banii înapoi", i-a scris Mohamad Mi. "Vine cam târziu anunţul tău!", a mustrat-o şi Ismail Arabaci, un admirator din Turcia.

Impresarului artistic Cornel Zidaru a declarat pentru "Ring" că astfel de înşelătorii se întâmplă frecvent şi în România. "Legal, Inna şi oricare artist îi poate da în judecată pe organizatori pentru că au câştigat bani folosindu-se de imaginea ei fără să le dea acordul, dar nu ştiu dacă rentează onorariul avocaţilor. E posibil să fi fost la mijloc şi vreun fals impresar care să fi discutat cu organizatorii. Reprezentanţii artistei ar trebui să afle cine a vândut-o pe Inna", a explicat Cornel Zidaru.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1