VIDEO EXCLUSIV Ea este noua iubită a lui Ştefan Stan!

CLIIMA20140411_0185_1.jpg

Ştefan Stan a fost surprins de fotoreporterii Click! alături de o brunetă senzuală, cu care se iubeşte în secret de aproape două luni (Fotografii: Mihai Ionescu)

2014 a început cum nu se poate mai bine pentru Ştefan Stan. Cântăreţul o duce bine pe plan profesional, având concerte pe bandă rulantă, iar personal şi-a găsit liniştea în braţele unei brunete pe care o alintă Didi.

Ştefan Stan s-a făcut băiat cuminte. Cunoscut în lumea mondenă drept un Don Juan, cântăreţul pare că a decis să renunţe la cuceriri. Sau cel puţin aşa spun prietenii lui, care jură că nu l-au mai văzut de mult timp pe Ştefan aşa liniştit. Motivul este, spun ei, o femeie! O brunetă care i-a furat inima şi-l ţine pe interpret departe de tentaţii.

Cântăreţul şi Didi au plecat spre casa lui Ştefan cu aceeaşi maşină

Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi suntem în măsură să vă prezentăm primele poze cu Ştefan şi noua lui iubită. Zilele trecute, cei doi au luat masa la un restaurant din zona Ateneului. Au petrecut câteva ore la local şi au făcut schimb de gesturi tandre. La plecare, până la maşină, Ştefan şi noua lui iubită au renunţat la „drăgălăşenii", preferând să meargă separat, fără a se ţine de mână. Cei doi au mers apoi direct spre locuinţa cântăreţului, din zona Militari. Prietenii cuplului vorbesc despre o relaţie de aproape două luni între câştigătorul primei ediţii a concursului „Vocea României" şi bruneta lui, pe care o alintă Didi, probabil prescurtare de la Diana.

„Sunt foarte bine împreună. Ştefan chiar ţine la ea. Didi nu este din Bucureşti, dar asta nu-i împiedică să aibă o relaţie frumoasă. Cel puţin până acum, de vreo două luni, aşa este. Se văd des, ori că merge el la ea, ori vine ea în Bucureşti", ne-a mărturisit un apropiat al celor doi. Fata nu are nici o legătură cu show-bizul şi, din ce spune aceeaşi sursă, nici nu-şi doreşte să devină o figură mondenă: „Este o tipă căreia nu-i place publicitatea şi nici celebritatea. Spune că este suficient o persoană publică în cuplul lor".

Schimbă des iubitele

Ştefan este cunoscut pentru faptul că are lipici la femei. Tocmai de aceea, a fost combinat de-a lungul timpului cu frumuseţi din lumea mondenă. Jumătate de an a avut o relaţie cu Andreea Mantea, o legătură tumultuoasă, cu împăcări şi despărţiri, cu cereri în căsătorie şi final trist pentru amândoi. O perioadă, Ştefan a preferat să nu mai fie implicat în vreo relaţie serioasă.

Cu Andreea Mantea a fost la un pas de căsătorie

A stat singur câteva luni, până i-a picat cu tronc o altă brunetă sexoasă. În toamnă, cântăreţul s-a cuplat cu sosia Andreei, Claudia, o tânără din Petroşani. Cei doi au rezistat împreună o lună, ambii punând despărţirea pe seama faptului că relaţia la distanţă nu mergea. Fata avea grijă de un salon de înfrumuseţare în Petroşani şi nu putea face naveta la Bucureşti, iar interpretul era prins cu muzica.

Claudia seamănă leit cu Mantea

În iarnă, el a schimbat macazul. A renunţat la pasiunea pentru brunete şi s-a cuplat cu o blondă: Irina Baianţ. În vârstă de 23 de ani, soprana Teatrului "Ion Dacian" şi Ştefan Stan au fost împreună aproape o lună, însă dragostea lor s-a stins la fel de repede cum a început.

Soprana Irina Baianţ i-a fost iubită doar o lună

Le schimbă ca pe ciorapi! Ştefan Stan are o nouă iubită? Ce spune despre ea

Andreea Mantea are şi acum coşmaruri din cauza lui Ştefan Stan! Moment fabulos cu un copil de 4 ani

«Ai o voce specială» Vezi cine i-a spus asta lui Ştefan Stan!