Victor Ciutacu, despre salariul său de la România TV: «Câştig bine. Nu atât cât îşi închipuie lumea»

CLIIMA20100809_0191_1.jpg

Victor Ciutacu
Citeste tot despre: 

Jurnalistul Victor Ciutacu a vorbit într-un interviu acordat ziarului "Naţional" despre trecerea lui de la Antena 3 la România TV, printre alte subiecte, ce ţin de actualitate.

Ciutacu a recunoscut că nu ştie exact motivul pentru care a renunţat la colaborarea cu postul deţinut de familia Voiculescu.

"Am plecat pentru că am vrut. Şi pentru că am putut", a declarat realizatorul TV, care nu a păstrat niciun fel de resentimente faţă de Antena 3.

"Am lucrat multi ani acolo. Au fost zile mai bune. Zile mai proaste. Dar eu stateam foarte bine acolo. Nici la Antena 3 nu stateam pe putini bani, cum isi inchipuie unii. Pot sa dai si titlu. Hai sa-l pup in fund pe mogul. Ghita a fost singurul care a vrut cu adevarat sa ma aduca si a facut tot ce i-a stat in putinta", a spus el pentru Naţional.

Ciutacu a admis că şi Vântu l-a ofertat: "N-a fost suficient de insistent. N-a fost suficient de convingător. Şi n-a fost suficient de generos".

În privinţa onorariului de la România TV, a fost destul de rezervat: "Castig bine. Nu atat cat isi inchipuie lumea. Eu nu sunt Turcescu sa gasesc un prost ca Vantu".

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1